Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard Lugoj

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Indiferent cat de pretentiosi sunteti, atunci cand vine vorba despre constructia imobilului, atunci un model de panou de gard Lugoj ar putea fi una dintre cele mai interesante solutii de imprejmuire a curtii. 

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant panou de gard Lugoj. Care este realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime continuata in partea superioara cu tevi retangulare, din doi in doi metri, dar si cu panouri din lemn de rasinoase de tip matrice. 

Acestea din urma, panourile de tip matrice sunt extrem de interesante deoarece modelul respectiv are capactatea de a fi la fel de util, indiferent de pe ce parte sunt privite. 

Acestea avand si capacitatea de a optura vizibilitatea, dar si de a-si pastra calitatie sale initiale. 

Si asta, datorita faptului ca acest model de gard, ca de altfel si celelalte modele realizate de firma noastra este bine protejat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. 

Iar in ceea ce priveste culoarea gardului, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, din cele peste 20 de nuante existente la producator. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard Lugoj

Panou gard Lugoj

Un model de panou pentru gard Lugoj vine sa completeze in mod pozitiv seria produselor de calitate superioara necesare pentru amenajarea unei curti, sau a oricarui spatiu.

Acolo unde, confortul, ordinea si eleganta sunt bine puse in valoare.   Practic aici este vorba despre un model de gard tip matrice, a carui nuanta poate fi aleasa in functie de preferintele fiecarei persoane. 

30 alte produse în aceeași categorie: