Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panou gard Slatina

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Amenajati-va propria curte cu un corp de mobilier necesar pentru mprejmuire la exterior.

Acest model de gard este format pe baza unei fundatii de ciment de joasa inaltime, cu tevi rectangulare de 4 cm grosime, dar si cu panouri din lemn alcatuite din lamele distribuite in model matrice.

Ceea ce inseamna ca acest model de gard este unul extrem de interesant, atunci cand vine vorba despre imprejmuirea unei curti.

Din punct de vedere tehnic, acest gard este realizat pe baza unei fundatii de joasa inaltime. Prevazuta din loc in loc cu tevi rectangulare de 4 cm grosime.

Dar si cu panouri de gard din lemn realizate in model matrice. Si a carui nuanta reuseste sa intre intr-un bun contrast cu partea de ciment a gardului.

Astfel incat, per ansamblu, acest model de gard poate fi una dintre cele mai interesante solutii de amenajare.

Iar cand panourile din lemn sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, atunci este bine de stiut faptul ca respectivul model de gard va putea beneficia de o buna protectie impotriv intemperiilor. 

Pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

De asemenea, este bine de stiut ca si pretul de achizitie al unui astfel de produs este unul de producator, fara niciun alt adaos.    

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panou gard Slatina

Panou gard Slatina

Un panou de gard Slatina, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici se poate transforma imediat intr-o solutie rapida de imprejmuire a unei curti. Cu un produs de calitate superioara atat din punct de vedere estetic, cat si functional.

Modelul respectiv de panou gard Slatina poate fi comandat intr-o paleta larga de nuante si culori.  Dar si la un pret fara concurenta.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi