Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panouri de gard din lemn Caracal

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard1 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Modelul de panouri de gard din lemn Caracal vine sa completeze intr-un mod extrem de elegant acest model de gard de rasinoase, foarte interesant. Atat ca design, cat si din punct de vedere al utilitatii. 

Avand in vedere modelul respectiv de gard, se poate spune ca acesta este folosit in special pentru delimitarea curtilor interioare, sau a unor proprietati.

Panourile de gard sunt bine fixate de stalpii de rezistenta ce au rol de rama principala pentru panourile de gard.

Stalpii principali de rezistenta au o grosime de aproximativ 8 cm. Si sunt bine fixati in sol cu ajutorul ancorelor metalice special concepute.

Iar in ceea ce priveste ramele secundare, acestea au o grosime mult mai redusa si sunt completate la interior cu un model de gardulet decorativ realizat pe baza lamelelor tip fideluta orientate in model de romb.  

Si, ca oricare alt produs din categoria celor realizate de firma noastra, acest model de gard este bine protejat impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi. Si nu oricum, ci prin slefuire dupa fiecare aplicare. 

Din punct de vedere al cromaticii, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, respectivul model de gard este de culoare PIN.

Insa, daca dumneavoastra preferati alta nuanta, atunci puteti opta pentru oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori disponibil la producator.

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panouri de gard din lemn Caracal

Panouri de gard din lemn Caracal

Acest model de panou de gard din lemn Caracal reprezinta un produs de calitate superioara al carui aspect este unul mult superior. 

Atat din punct de vedere tehnic, cat si din punct de vedere al designului.

Modelul respectiv de gard este folosit in special pentru delimitarea unor spatii interioare.

Si poate fi decorat intr-o varietate larga de culori, din cele propuse de producator.  

30 alte produse în aceeași categorie: