Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panouri de gard din lemn Curtea de Arges

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Cand vine vorba despre amenajarea propriei curti, cu un model de gard de mare valoare, atunci trebuie sa stiti ca aceste panouri de gard din lemn Curtea de Arges sunt ideale chiar si pentru o curte cu pretentii. 

Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici, modelul respectiv de panouri de gard este realizat pe baza lamelelor de rasinoase, de 14 cm latime si 2 cm grosime.

Acestea sunt orientate in model de jaluzea si beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor prin tratarea cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Lacul este aplicat strategic in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.  

In aceste conditii gardul beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor, pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

In alta ordine de idei, respectivul model de gard are capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii. Astfel incat, per ansamblu, gardul si imobilul sa poata fi de mare efect. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panouri de gard din lemn Curtea de Arges

Panouri de gard din lemn Curtea de Arges

Aceste panouri de gard din lemn Curtea de Arges reprezinta una dintre cele mai interesante variante de amenajare a unui perimetru. Acolo unde eleganta si confortul sunt la ele acasa.  

Panourile sunt fixate intre ele cu ajutorul stalpilor principali de rezistenta realizati din ciment. Acestia din urma reusind sa formeze un anumit contrast cu panourile. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi