Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panouri gard Buftea

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard4 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

O fundatie din ciment de joasa inaltime prevazute cu tevi rectangulare de 4 cm grosime reprezinta postamentul principal pentru montarea si fixarea panourilor din lemn.

Cum ar fi, de exemplu, aceste panouri de gard Buftea.

O solutie interesanta pentru imprejmuirea propriei curti, cu un accesoriu de mare efect. Asa cum este produsul nostru.

Un astfel de model de panouri de gard Buftea este realizat pe baza lamelelor de lemn de rasinoase de 14 cm latime si 4 cm grosime.

Acestea sunt orientate in plan orizontal, in model de jaluzea.

Si sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.  

Asa se face ca respectivul model de gardul va putea beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor, timp de mai multi ani consecutivi.

In alta ordine de idei, este bine de stiut si faptul ca pentru realizarea unui efect mult sporit, respectivul model de panouri de gard Buftea ar trebui sa fie decorat intr-o nuanta preferata.  

Care sa poata intra in stransa legatura cu tot ce se afla la interiorul curtii respective. Atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere cromatic. 

Acest accesoriu cu panouri de gard Buftea este cu atat mai interesant si fiabil, cu cat acesta este realizat pe un model de fundatie de joasa inaltime.

Prevazuta din loc in loc, la o distanta de maxim de 2 m, cu tevi rectangulare de 4 cm grosime. Asa cum am amintit si in primele randuri. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panouri gard Buftea

Panouri gard Buftea

Alegeti cu incredere modelul de panouri de gard Buftea pentru imprejmuirea propriei locatii. Si astfel va putem asigura de faptul ca ati facut o alegere potrivita pentru propria curte sau gradina.

Si nu oricum, ci intr-o varietate larga de nuante si culori, in functie de preferinte, dar si in functie de disponibilul de la proprietarul. 

30 alte produse în aceeași categorie: