Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panouri gard Craiova

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Modelul de panouri de gard Craiova, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici vine sa completeze in mod elegant seria de produse din lemn destinate pentru amenajarile exterioare. 

Aceste modele de panouri sunt realizate din lamele din lemn de rasinoase in model matrice. Si sunt unite intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

Acestea din urma sunt bine mascate, pentru obtinerea unui efect de continuitate a gardului, cu ajutorul altor lamele din lemn de rasinoase de aceeasi textura, dar care sunt orientate in plan vertical.

De-a lungul lungimii sale gardul este prevazut si cu stalpi principali de sustinere, din ciment.

Insa acestia isi fac simtita prezenta doar in partea de sustinere a portilor mare si mica. Acolo unde gardul necesita un grad ridicat de rezistenta.  

Si pentru ca tot a venit vorba despre rezistenta, trebuie stiut si faptul ca respectivul model de gard este bine lacuit impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi. Cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, nici ploaia, soarele sau gerul puternic nu pot influenta calitatea lemnului, timp de mai multi ani consecutivi.

Dincolo de acest aspect este bine de amintit si faptul ca, pentru a va putea bucura pe deplin de calitatile si efectul acestui model de gard, il puteti comnda intr-o varietate larga de nuante sau culori din cele preferate de dumneavoastra. Si totul este posibil la un pret fara concurenta.  

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panouri gard Craiova

Panouri gard Craiova

Indiferent de cat de mica sau mare este o curte, un model de panouri de gard Craiova poate asigura cu succes protectia si siguranta. 

Cat si eleganta unui model de gard, cu acelasi nume. Indiferent de cat de voluminoasa este fundatia gardului.

Asa ca, puteti miza cu incredere pe capacitatile acestui model de gard, indiferent de nuanta sau culoare.  

30 alte produse în aceeași categorie: