Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panouri gard Magurele

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Aceste panouri de gard Magurele sunt confectionate in model matrica si au capacitatea de a crea un efect superior modelului respectiv de gard, acolo unde acestea sunt utilizate.

Din punct de vedere tehnic, respectivul model de gard are la baza o fundatie de ciment extrem de joasa prevazuta din 2 in 2 metri cu tevi rectangulare de 4 cm grosime. Acestea din urma reprezentand principalul postament pentru sustinerea panourilor din lemn. 

Este bine de stiut faptul ca firma noastra nu se ocupa si de realizarea fundatiei din ciment. Ceea ce inseamna ca acest lucru intra in atributiunile proprietarului de drept al gardului.

Dupa care noi venim cu panourile de gard din lemn realizate fiecare personalizat, in functie de dimensiunile existente intre fiecare dintre stalpii din teava rectangulara. 

Panourile tip matrice sunt realizate pe baza lamelelor din lemn de rasinoase 

bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu aplicare in doua straturi. Si cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.  

Aceasta este solutia ideala prin intermediul careia respectivul model de gard se bucura de o buna rezistenta impotriva intemperiilor. indiferent ca este vorba despre soare, ploaie, sau ger puternic. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panouri gard Magurele

Panouri gard Magurele

Acest model de panouri de gard Magurele se incadreaza perfect in categoria accesoriilor din lemn de rasinoase de tip matrice.

Care sunt amplasate strategic pe un model de fundatie extrem de joasa.

Prevazuta din loc in loc cu tevi rectangulare.

Asa se face ca respectivul model de gard si-a facut loc printre preferintele clientilor nostri. Indiferent de nuanta sau culoare.

 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi