Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Panouri gard Severin

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Pretul afisat este pe metru patrat. Pentru a va calcula pretul final completati mai sus cantitatea de mp necesara.
Tip produs :Gard din lemn masiv
Material :Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard12 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard 2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatiiPanoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie2 ani conform certificat de garantie
LivrareIn maxim 10 zile de la comanda
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Acest model de panouri gard Severin este bine definite de acele accesorii din lemn care constituie una dintre cele mai importante componente ale unui gard.

Acestea sunt cu atat mai interesante, cu cat ele sunt realizate in stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii sau chiar cu toate celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata apropiere.

Este vorba aici despre un model de gard ale carui panouri sunt personalizate. 

Gardul are o inaltime considerabila si permite destul de bine vizibilitatea dintr-o parte in alta a lui, datorita lamelelor de gard distantate intre ele.

Acesta este executat pe baza unei fundatii din ciment, cu stalpi principali de sustinere de aproximativ 25 cm grosime.

In ceea ce priveste panourile de gard, acestea sunt executate din lemn de rasinoase. Mai exact din lamele distribuite in plan orizontal. Peste care sunt aplicate cate doua rame suprapuse, pe fiecare din cele doua laturi ale gardului.  

In alta ordine de idei, acest model de gard este bine protejat impotriva intemperiilor prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat, cu slefuire dupa fiecare aplicare.  

In aceasta situatie modelul de panouri gard Severin beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor, pentru o perioada cat mai lunga de timp. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Panouri gard Severin

Panouri gard Severin

Alegeti cu incredere acest model de panouri gard Severin si astfel curtea dumneavoastra poate avea un caracter nobil, indiferent de culoare. Si asta, datorita faptului ca acest produs ester unul de mare efect. Obtinut cu fiecare element de detaliu.  

De asemenea, este bine de retinut si faptul ca acest model de panouri gard Severin poate asigura o buna protectie impotriva oaspetilor nepoftiti.   

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi