Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Impregnant cerat pe baza de apa de exterior pentru lemn

Livrare in 48 de ore

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare oriunde in Romania
Tip produs :Lazura
Culoare :Selecteaza culoarea mai sus
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1 Protectie UV Culoare uniforma Protectie anti mucegai si bacterii
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Pe baza de apa
Garantie36 luni
Asistenta / Comanda produs0736 588 777
BrandWizMag
StilModern

Informații

Vopseaua cu ceara pentru lemn aflat la exterior este un impregnant pe bază de apă, cu o mare putere de acoperire. Se poate folosi pentru recondiționarea, tratarea, și protejarea mobilierului de exterior, gardurilor, podelelor, fațadelor din lemn, inclusiv mobilier de grădină și terase. Protejează și acoperă perfect majoritatea esențelor de lemn.

Datorită conținutului de ceară, impregnantul are o mare putere de acoperire: 10/14 m2 per litru în funcție de metoda de aplicare și esența lemnului. Se poate aplica direct pe lemn netratat într-o singură mână, în cele 6 nuanțe diponibile sau ca lac transparent de acoperire pentru lemnul tratat în prealabil cu oricare din variantele colorate. 

După aplicare, veți obține o culoare uniformă și rezistentă în timp, în oricare din nuanțele disponibile. Lemnul va fi protejat împotriva cariilor, bacteriilor, mucegaiului, umidității și a razelor UV. Suprafața tratată va căpăta un efect cerat rezistent la ploaie, raze ultraviolete și precipitații în general.

Aria de aplicare: tamplarie de interior si exterior, garduri si fatade din lemn, lambriuri, grinzi, mobilier de gradina si balcoane, pe majoritatea esentelor lemnoase.

Funcții: confera o culoare uniforma si constanta in timp, protejeaza lemnul impotriva bacteriilor, mucegaiului, umiditatii si razelor UV.

Instrucțiuni folosire: 
În cazul în care suprafață tratată a mai fost finisată, este necesară o șlefuire cât mai bună a lemnului, cu o hârtie abraziva de granulație 150/180. Se recomandă maxim 2 straturi aplicate la interval de minim 1 oră la temperatură de 20ºC, cu șlefuire ușoară cu hârtie abrazivă spaziata de granulație 280/320 între straturi. 

Informații suplimentare: 
Temperatura de lucru este de minim 15ºC, iar timpul de uscare este de minim 1 oră la temperatura de 20ºC.

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Impregnant cerat pe baza de apa de exterior pentru lemn

Impregnant cerat pe baza de apa de exterior pentru lemn

2 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi