Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Lac de acoperire transparent pe baza de apa pentru exterior Mărește
Reduceri!

Lac de acoperire transparent pe baza de apa pentru exterior

Livrare 48 de ore

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare oriunde in Romania
Tip produs :Lac pe baza de apa pentru exterior
Culoare :Transparent
Transport:Livrare oriunde in Romania
Garantie36 luni
Asistenta / Comanda produs0736 588 777
Tip produsPentru exterior
StilModern

Informații

Lac de acoperire transparent, pe bază de apă, pentru orice suprafață de lemn aflată la exterior. Îmbogățit cu filtre UV pe bază de oxizi de fier, protejează lemnul tratat șiasigură o durată lungă de viață oricărei esențe lemnoase. Lacul are o mare putere de pătrundere, realizând o peliculă perfectă, impermeabilă, elastică, care nu se exfoliază, nu se îngălbenește și lasă lemnul să respire.

Suprafața tratată cu lacul AQBA 30/CXX va suporta tensiunile ce apar ca urmare a diferențelor de temperatură și umiditate din mediul înconjurător. Nu lasă urme de pensulă sau trafalet și creează o suprafața mătăsoasă, uniformă și bine încărcată. 

Având o vâscozitate ridicată și implicit o foarte bună rezistență la verticală, lacul se poate aplica fără limitări atât pe suprafețele orizontale, înclinate sau verticale. Poate fi folosit pe lemnul expus la exterior, vechi sau nou, precum: garduri, uși, ferestre, grilaje, pergole, foișoare, mobilier de grădină, terasă etc. 

Asigură lemnului și/sau straturilor aplicate în prealabil (impregnant colorat AQBA10/Cxx) o protecție împotriva razelor ultraviolete, umidității, diferențelor mari de temperatură și salinității în aer, în cazul suprafetelelor lemnoase tratate de pe litoral. Conferă un aspect mătăsos și își menține luciul în timp, fiind ideal pentru protecția și decorarea lemnului.

Aria de aplicare: tamplarie de interior si exterior, garduri si fatade din lemn, lambriuri, grinzi, mobilier de gradina si balcoane, pe majoritatea esentelor lemnoase.

Funcții: confera o culoare uniforma si constanta in timp, protejeaza lemnul impotriva bacteriilor, mucegaiului, umiditatii si razelor UV.

Instrucțiuni folosire: 
Se aplică pe suprafețele lemnoase tratate în prealabil cu impregnanul colorat AQBA10/Cxx cu pensula sau trafalet. Se aplică cantități generoase pentru o acoperire cât mai bună și protecție în timp. Se recomandă max. 3 straturi aplicate în interval de min. 2 ore la temperatură de 20ºC cu șlefuire ușoară cu hârtie abrazivă spaziata de granulație 280/320 între straturi.

Informații suplimentare: 
Temperatura de lucru este de minim 15ºC, timpul de uscare este de minim 2 ore la temperatura de 20ºC. Produsul este gata de folosire. La nevoie poate fi diluat cu apă curată max. 10%. Se agită bine înainte de folosire. A se feri de îngheț. 

Întreținere : 
Suprafețele finisate se curăță cu detergentul neutru PULIWOOD (link produs). Nu folosiți detergenți agresivi chimic. Dacă se dorește o împrospătare a suprafeței se poate folosi impregnantul regenerativ IM108.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Lac de acoperire transparent pe baza de apa pentru exterior

Lac de acoperire transparent pe baza de apa pentru exterior

2 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: