Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Masa de bucatarie extensibila Ana MB-13 ST

100979

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Masa extensibila de bucatarie
Dimensiune :2000/1200 X 830 X 750 mm
Culoare :Neagra
Material :Metal vopsit + sticla
Componenta set :Masa de bucatarie + schita de montaj + suruburi
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Design modern si atractiv
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Materiale de inalta calitate
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Pe laturile extensibile masa are aplicate benzi protectoare astfel incat este protejata la impactul dintre cele doua suprafete de sticla la momentul imbinarii
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Sistemul de extensie permite modularea mesei si pe dimensiunea 200 x 83 cm
Garantie2 ani de garantie
LivrarePrin curier
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Seria corpurilor de mobilier realizare din metal si sticla, asa cum este si acest model cu blat din sticla se completeaza perfect si cu modelul de masa de bucatarie extensibila Ana. 

Aici este vorba despre un produs de calitate superioara realizat pe baza combinarii metalului folosit in cazul picioarelor si a cadrului principal, cat si sticlei de culoare neagra, tratata termic pentru, obtinerea unui plus de confort si rezistenta.

Pe langa toate acestea, respectivul model de masa de bucatarie extensibila Ana este conceput pe un cadru metalic cu picioare din acelasi tip de material si cu blat extensibil din sticla de culoare neagra.

Ceea ce inseamna ca respectivul corp de mobilier este unul care poate amenaja la fel de bine, o bucatarie, un living sau o sufragerie.

Acolo unde celelalte piese de mobilier, cum ar fi canapeaua sau mobila sa poata intra intr-o buna sincronizare cu modelul respectiv de masa. 

In alta ordine de idei, daca nuanta acestei mese nu este pe placul dumneavoastra, atunci puteti comanda acest produs intr-o alta culoare, in functie de disponibilul de la producator. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Masa de bucatarie extensibila Ana MB-13 ST

Masa de bucatarie extensibila Ana MB-13 ST

Schimbarea ca si definitie reprezinta un aspect extrem de interesant si avantajos.

In situatia in care schimbarea este in sens pozitiv.

Tocmai din acest motiv incercam sa va convingem sa achizitionati cu incredere modelul de masa de bucatarie extensibila Ana.

Indiferent de nuanta sau culoare. 

13 alte produse în aceeași categorie: