Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Bucatarie Italia 200 cm Urbano Ferrara Mărește
Reduceri!

Bucatarie Italia 200 cm Urbano Ferrara

101158

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Mobila de bucatarie
Culoare :Conform imagine produs
Material :Pal Melaminat
Alte observatiiFronturi: PAL melaminat / 18 mm Pilastrii: PAL melaminat / 36 mm Blatul are grosime de 38 mm si este termorezistent
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Urbano – reprezinta o nuanta deschisa /crem si usor mata ce prezinta textura lemnului pe suprafata acesteia.Ferrara – reprezinta o nuanta inchisa si usor mata care prezinta textura lemnului de stejar pe suprafata acesteia.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Travertin – blaturile sunt foarte elegante datorita texturii unice a acestui tip de material, cu o nuanta deschisa si uniforma care imita marmura. Suprafata permite o curatare usoara.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Blatul de bucatarie, Manere, Sisteme de prindere – coltare din metal mascate cu PVC, Balamalele si feroneria, Plinta de mascare, Plinta antistrop, Sisteme soft-close pentru sertare – amortizare la inchidere a sunetului
Transport:Livrare gratuita
Garantie36 luni
Asistenta / Comanda produs0736 588 777
BrandWizMag
StilModern
LungimeLungime: 200 cm
LatimeLățime: 60 cm
InaltimeÎnălțime: 218 cm

Informații

Bine distantata de la nivelul solului, aceasta bucatarie Italia 200 cm Urbano Ferrara este una dintre cele mai interesante su utile garnituri de mobilier pentru bucatarie.

Necesara pentru amenajarea unei bucatarii de dimensiuni normale. 

Pentru realizarea acestei mobile dedicate amenajarii respectivei incaperi s-a folosit palul melaminat de calitate superioara obtinut prin combinarea a doua nuante atractive. 

Si care au capacitatea de a se completa foarte bine una cu cealalta, pentru definirea respectivului spatiu.  

Din punct de vedere tehnic respectiva mobila pentru bucatarie Italia 200 cm Urbano Ferrara contine in partea de jos masca pentru chiuveta, cat si o buna compartimentare cu sertare.

Cat si alte spatii de depozitare destinate pentru aranjarea in bune conditii a diverselor produse si accesorii destinate pentru uzul zilnic in bucatarie. 

Iar in partea superioara, mobila pentru bucatarie este compusa prin combinatia altor trei corpuri de mobilier. Fiecare dintre ele fiind accesibile prin cate doua usi batante. Dar care se deschis in sus.

Ceea ce face ca aceesul la interiorul suspendaterlor sa se faca mult mai usor, fata de celelalte situatii obisnuite, in care usile respective sunt batante in partile laterale.  

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Bucatarie Italia 200 cm Urbano Ferrara

Bucatarie Italia 200 cm Urbano Ferrara

17 alte produse în aceeași categorie: