Bucatarie Belinda Sonoma-Wenge 240 cm
Bucatarie Belinda Sonoma-Wenge 240 cm
Bucatarie Belinda Sonoma-Wenge 240 cm
Bucatarie Belinda Sonoma-Wenge 240 cm

Bucatarie Belinda Sonoma-Wenge 240 cm

MOB 25506
1.800,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Bucătăria Belinda Sonoma-Wenge de 240 cm oferă un design modern și elegant, cu un finisaj de lemn de nuc. Acest design modern și elegant se potrivește perfect în orice bucătărie, oferind un plus de stil și funcționalitate. Bucătăria Belinda Sonoma-Wenge de 240 cm are un blat de lucru generos, cu spațiu suficient pentru a pregăti mâncăruri delicioase. De asemenea, are un dulap cu uși glisante, care oferă spațiu suficient pentru a stoca alimente și alte articole de bucătărie. Acest design modern și elegant se potrivește perfect în orice bucătărie, oferind un plus de stil și funcționalitate.
 
Bucătăria Belinda Sonoma-Wenge 240 cm este o bucătărie modernă, cu un design elegant și o finisare de înaltă calitate. Are un blat de lucru din granit, un dulap de sus cu uși glisante și un dulap de jos cu uși glisante.

Bucătărie Belinda, Sonoma-Wenge, 240 cm, modernă, design elegant, finisare de înaltă calitate, blat de lucru din granit, dulap de sus cu uși glisante, dulap de jos cu uși glisante.

Tip: Bucătărie, Stil: Modern, Culoare: Sonoma-Wenge, Dimensiune: 240 cm, Blat de lucru: Granit, Dulap de sus: Uși glisante, Dulap de jos: Uși glisante.
Tip produs :
Mobila de bucatarie
Dimensiune :
Dimensiune bucatarie 240 cm
Culoare :
Conform imagine produs
Material :
Pal Melaminat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: