Bucatarie Anda Ferrara Wenge 240 cm
Bucatarie Anda Ferrara Wenge 240 cm
Bucatarie Anda Ferrara Wenge 240 cm
Bucatarie Anda Ferrara Wenge 240 cm

Bucatarie Anda Ferrara Wenge 240 cm

MOb 25501
1.599,00 lei
cu TVA Livrare gratuita

Bucătăria Anda Ferrara Wenge 240 cm oferă un design modern și elegant, cu un finisaj wenge care adaugă un plus de stil și rafinament. Acest model de bucătărie are un design modern, cu linii curate și un aspect modern. Bucătăria are un blat de lucru de 240 cm, cu un design modern și elegant, care oferă o suprafață de lucru spațioasă și funcțională. Acest model de bucătărie are, de asemenea, un sistem de iluminare modern, care oferă o lumină suplimentară în bucătărie.

 

Bucătăria Anda Ferrara Wenge 240 cm este o bucătărie modernă, cu un design elegant și o finisare de înaltă calitate. Are un blat de lucru din lemn masiv, cu un finisaj wenge, care oferă o rezistență ridicată la uzură și zgârieturi. Are, de asemenea, un sistem de închidere cu amortizare, care asigură o închidere liniștită și sigură.

Bucătărie, Anda, Ferrara, Wenge, 240 cm, modern, design, elegant, finisare, înaltă calitate, blat de lucru, lemn masiv, finisaj wenge, rezistență, uzură, zgârieturi, sistem de închidere, amortizare, închidere liniștită, sigură.

Tip: Bucătărie, Marca: Anda, Model: Ferrara, Finisaj: Wenge, Lungime: 240 cm.

Tip produs :
Mobila de bucatarie
Dimensiune :
Latimea Bucatariei este de 240 cm
Culoare :
Conform imagine produs
Material :
Pal Melaminat
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.