Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mobila bucatarie Kolorado Keti 180

100752

Livrare in 48 ore

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Mobila Bucatarie
Material :Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine produs
Blat :Blat inclus
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Corpurile de jos au urmatoarele dimensiuni : Lungime 1800 mm / Latime 600 mm / Inaltime 850 mm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Corpurile de sus au urmatoarele dimensiuni : Lungime 1800 mm / Latime 300 mm / Inaltime 580 mm
Transport:Prin Curier Rapid
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

0Acest model de bucatarie Keti reprezinta o alta oportunitate de amenajare a bucatariei dumneavoastra, cu un produs de calitate superioara mult mai complex si fiabil.

Asa se face ca aceasta mobila pentru bucatarie are la baza o masca pentru chiuveta, un corp de mobilier cu patru sertare suprapuse pe verticala si un altul amplasat la baza cuptorului.

Ceea ce inseamna ca aceasta garnitura de mobilier pentru bucatarie poate fi comandata chiar si in functie de preferinte si in raport de celelalte necesitati din acest spatiu de mare efect pentru casa.

In partea superioara, mobila pentru bucatarie Keti este formata din alte trei corpuri de mobilier care au capacitatea de a surprinde placut prin design si utilitate.

In cazul in care dumneavoastra preferati aceasta mobila de bucatarie, trebuie sa stiti ca WizMag va este alcatuit cu o gama variata de astfel de produse, la preturi din cele mai atractive.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Mobila bucatarie Kolorado Keti 180

Mobila bucatarie Kolorado Keti 180

Mobila de bucatarie Keti iese in evidenta prin culoare si design, prin forma si textura, prin contrast si calitate, si poate fi o reala oportunitate de amenajare a locuintei dumneavoastra.

18 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi