Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mobila de bucatarie Kolorado Keti 200

100757

Livrare gratuita

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Mobila Bucatarie
Material :Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine produs
Blat :Blat inclus
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Corpurile de jos au urmatoarele dimensiuni : Lungime 2000 mm / Latime 600 mm / Inaltime 850 mm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Corpurile de sus au urmatoarele dimensiuni : Lungime 2000 mm / Latime 300 mm / Inaltime 580 mm
Transport:Prin Curier Rapid
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

0Mobila de bucatarie are un rol bine determinat si anume acela de pastrare in bune conditii a tuturor produselor necesare in acest spatiu de real interes pentru casa.

Aceasta garnitura de mobilier pentru bucatarie, Keti este realizata din pal de calitate in doua culori constrastate dar care se completeaza placut una pe cealalta.

Aceasta mobila este formata din sase corpuri de mobilier, compartimentate inteligent astfel incat sa fie utile desfasurarii diverselor activitati specifice acestui spatiu care este bucataria.

La baza, bucataria este formata din trei corpuri de mobilier principale dintre care un corp de mobilier contine patru sertare distribuite pe verticala.

In partea superioara, mobila de bucatarie contine alte trei corpuri de mobilier dintre care unul este realizat dintr-o vitrina si o nisa de mare efect pentru bucatarie.

Mobila pentru bucatarie Keti este disponibila la WizMag in diferite culori in functie de preferinte dar si paletarul de culori disponibil la producator.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Mobila de bucatarie Kolorado Keti 200

Mobila de bucatarie Kolorado Keti 200

Acest model de bucatarie Keti vine sa completeze optiunile de orientare pentru mobilarea apartamentului dumneavoastra. Mobila de bucatarie este onfectionata din pal de calitate si beneficiaza de celel mai interesante sisteme de prindere.

Iar daca va doriti aceasta mobila de bucatarie o puteti obtine in cel mai scurt timp dela WizMag acolo unde aceasta este livrata in functie de stoc.

18 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi