Mobila de dormitor Limited

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Informații

Prin fantezia și entuziasmul de care au dat dovadă, designerii care au contribuit la crearea acestui dormitor, orice încăpere va fi transformată într-un loc perfect de odihnă și relaxare.

Grație noului model, prin combinația nuanțelor alese cu grijă, cei care au dat naștere dormitorului “Limited” s-au gândit și la adaptarea întregii garnituri în cazul încăperilor care nu sunt atât de generoase atunci când este vorba de spațiu. Și asta pentru că la fabricarea șifonierului s-a apelat la folosirea ușilor culisante, cât și la o compartimentare inteligentă a spațiilor de deepozitare din interiorul acestuia. La care se mai adaugă și spațiul de depozitare special creat în interiorul patului. Fără a mai fi nevoie de achiziționarea suplimentară a noilor corpuri de mobilier, care cu siguranță ar îngreuna mișcarea în interiorul încăperii respective.

Prin folosirea inteligentă a compartimentări dormitorului “Limited”, confortul unei încăperi mai puțin generoase poate fi sporit, eliminând astfel oboseala și stresul creat de agitația cotidiană.

Cu alte cuvinte, dormitorul Limited” reușește să ofere cu succes o soluție elegantă și viabilă atunci când vine vorba despre un spațiu limitat. Și dispune de o serie întreagă de concepte la care s-a apelat cu succes pentru a prutea face față cerințelor venite din partea clienților noștri. Este vorba despre patul matrimonial prevăzut în partea superioară cu o tăblie tapițată și a cărui saltea se poate plia. Grație unui sistem inteligent de ridicare prin intermediul căruia lada patului este transformată cu ușurință într-un spațiu generos de depozitare. De asemenea șifonierul este prevăzut cu bare pentru haine și duă polițe, pentru a răspunde în mod pozitiv exigențelor venite din partea clienților noștri.

Întreaga garnitură conține și două noptire atât de necesare în diverse situații, astfel încât producătorii au realizat combinația perfectă între stilurile clasic, tradițional și modern, prin alegerea celor mai interesante detalii și finisaje de înaltă clasă. În acest fel s-a reușit realizarea unui mobilier spațios și durabil înm timp. Grație celor 5 ani de garanție pentru graniturile de mobilier din colecția EXPRESS 2015 -2016. Dar și prin faptul că pentru realizarea acestor dormitoare s-au folosit numai produse de calitate oferite de producătorii EGGER, REHAU și HAFELE. 

Dimensiuni

Dimensiuni dulap :Dulap cu doua usi glisante cu Latimea de 180 cm x latime 64 x inaltime 215.
Dimensiuni Pat :Pat pentru saltea de 160 cm x 200 cm. Optional ( sistem de rdicare cu pistoane ).
Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 50 cm x latime 35 cm x inaltime 40 cm. 2 buc.
Tip produs :Set dormitor din pal melaminat
Culoare :Pentru confectionarea acestui set de dormitor sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : W974; LM63 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Material : PAL austriac de 18 mm, Egger. 2 mm cant АBS Rehau
Componenta set : Pat pentru saltea 160/200 , Dulap L180/H215 cu usi glisante. Mecanism german Häfele, Noptiera - 2 buc
Optiuni suplimentareRama de pat (somiere), Fund de pat din PFL, Set sistem de ridicare cu pistoane x 2,
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Accesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Mobila de dormitor Limited

Mobila de dormitor Limited

Dormitorul Limited este o solitie ideala pentru amenajarea chiar si a unei incaperi nu atat de generoase ca si spatiu. Reprezinta o garnitura de mobilier moderna si optimista, realizata, in culori si nuante vii, ceea ce face ca acest model de dormitor sa fie irezistibil prin eleganta si nobletea de care da dovada.  

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi