Mobila de dormitor slatina

Produs nou

Informații

Mobila de dormitor slatina

Modern și elegant din toate punctele de vedere dormitorul “OPTIMUS”poate fi alegerea ideală în cazul tinerilor dinamici și cu spirit de aventură sau în cazul persoanelor optimiste ale căror orizonturi sunt larg deschise.

Pentru realizarea acestei garnituri designeri s-au întrecut pe ei înșiși prin implicarea în realizarea acestui proiect de mare anvergură. Dat fiind faptul că s-au riscat să realizeze întreaga garnitură a dormitorului “OPTIMUS”dintr-o singură culoare, ceea ce este destul de complicat atunci când trebuie să găsești textura potrivită a lemnului astfel încât să creezi unui efect deosebit de atractiv, încă de la primul impact visual. Și iată că au și reușit.

Dormitorul “OPTIMUS” iese din tiparele oricărui dormitor, prin linia exotică și elegantă obținută, grație muncii cu pasiune a celor care au avut o colaborare strânsă în crearea acestui model de dormitor.

Realizat dintr-o singură culoare cu nuanțe deschise și fără prea multe pretenții, care imită lemnul murdar, dormitorul “OPTIMUS” așa cum este prezentat în imagine este evidențiat prin salteaua de culoare roșie. O nuanță destul de îndrăzneață și care este în strânsă legătură cu corpurile de iluminat care parcă sunt parte integrată a dormitorului.

Un alt element de noutate al acestei garnituri este tăblia patului care nu lasă să se vadă textura lemnului și este îmbrăcată în întregime cu un material moale de culoare închisă care vine să rupă prin contrast linia lemnului natural folosit la confecționarea întregii garnituri.

Astfel a fost obținut efectul maxim de stil și eleganță pe care îl conferă cu siguranță dormitorul “OPTIMUS”.

Firma noastra ofera montaj si transport inclusiv in orasul slatina, pentru mai multe detalii 0746 909 854.

Mobila de dormitor slatina

Mobila dormitor slatina

Mobila dormitor slatina

mobnila de dormitor slatina

Mobila de dormitor slatina

Dimensiuni

Dimensiuni dulap :Dulap cu doua usi glisante cu Latimea cuprinsa intre 140 cm si 160 cm x latime 60 x inaltime 210 cm.
Dimensiuni Pat :Pat pentru saltea de 160 cm x 200 cm. Optional ( sistem de ridicare cu pistoane ).
Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 47 cm x latime 34 cm x inaltime 35 cm.
Culoare :Pentru confectionarea acestui set de dormitor sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H1146 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Material : PAL austriac de 18 mm, Egger. 2 mm cant АBS Rehau
Componenta set : Pat pentru saltea 160/200 , Dulap L180/H210 cu usi glisante. Mecanism german Häfele, Noptiera - 1 buc
Optiuni suplimentareRama de pat (somiere), Fund de pat din PFL Coroana, Set sistem de ridicare cu pistoane x 2,
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Acesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Mobila de dormitor slatina

Mobila de dormitor slatina

"OPTIMUS" este dormitorul dedicat tinerilor optimisti si care sunt deschisi catre tot ceea ce este nou si plin de mister.

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi