You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dormitoare moderne Favorit

Produs nou

Informații

Dormitoare moderne Favorit

Nu este de ajuns să treci prin fața a câtorva din modelele de dormitoare ce aparțin colecției noastre, pentru că adevăratele concluzii se conturează abia după ce au fost trecute în revistă toate cele 10 garnituri EXPRESS 2015 – 2016.
Datorită designului absolut modern, a nuanțelor folosite la decorarea obiectelor de mobilier cât și a produselor de înaltă clasă din care acestea au fost confecționate, este aproape imposibil să nu alegi unul dintre dormitoare. Pentru că produsele noastre au fost gândite și create tocmai pentru a face față tuturor pretențiilor venite din partea clienților.


Așa că, dormitorul “FAVORIT” este una din cele mai favorite garnituri de mobilier. Cu totul și cu totul deosebită, prin faptul că atrage atenția încă de la conturarea primelor impresii. Având o oglindă de mari dimensiuni așezată strategic pe întreaga suprafață a uneia din ușile glisante ale șifonierului, și care este susținută de o ramă ușor sesizabilă. Acesta fiind un alt artificiu la care designeri au apelat pentru a crea impresia de mărime, atât a oglinzii cât și a spațiului disponibil din camera de odihnă, obținut prin reflexia creată de acest accesoriu de mare importanță, care este oglinda.
Și acesta nu este decât un aspect pe lângă multe altele.


Pe de altă parte, oglinda de mari dimensiuni așezată strategic în camera de dormit are și un rolul de a da frâu liber imaginației atunci când este cazul. Așa că acesta este unul din motivele care ne întărește convingerea că dormitorul “FAVORIT” se adresează în special tinerilor creativi și cu o energie peste medie. Dar poate foarte bine să răspundă și nevoilor venite din partea persoanelor trecute de prima vârstă, care manifestă deschidere la tot ce este nou și care dovedesc că sunt în pas cu noul trend. Că doar, principala caracteristică a dormitorului este aceea de confort sporit și odihnă maximă.
Ținând cont de toate aceste aspecte, se pare că designerilor nu le-a fost greu să se decidă asupra denumirii acestei garnituri. Practic de aici, din tumultul de idei bine gândite și așezate cu mare grijă a luat naștere dormitorul intitulat sugestiv “FAVORIT”. Dormitor care acoperă exigențele venite din partea celor care și-au manifestat dorința de a-și redecora spațiul de odihnă cu o nouă garnitură absolut modernă, atât prin design, cât și prin utilitate, așa cum este “FAVORIT”.


Un alt aspect interesant la această garnitură este faptul că prin combinația culorilor alese pentru fabricarea pieselor componente, se obține un contrast cu linii fine în raport cu tăblia patului care este îmbrăcată în întregime cu un material închis la culoare și plăcut la atingere.


Și care se află în strânsă legătură atât cu husa patului matrimonial cât și cu corpurile de iluminat așezate pe cele două noptiere.
Dormitorul “FAVORIT” nu duce lipsă de eleganță, lux și noblețe, contrast și rafinament. Incredientele absolut necesare de care nu trebuie să lipsească din niciunul dintre dormitoarele colecției EXPRESS.
Tocmai de aceea dormitorul “FAVORIT” este tot mai apreciat și solicitat de cei care ne-au trecut pragul și care și-au exprimat dorința de a achiziționa un produs absolut silențios și rezistent ca și durabilitate în timp.
Alături de șifonierul prevăzut cu o oglindă “până în tavan”, nota de lux și eleganță a dormitorului “FAVORIT” este completată și de patul matrimonial prevăzut cu o tăblie tapițată și două noptiere absolut interesante.

Specificații tehnice:

Dulap:

Dulap cu doua usi glisante cu Latimea cuprinsa intre 140 cm si 160 cm x latime 64 x inaltime 215.

Pat:

Pat pentru saltea de 160 cm x 200 cm. Optional ( sistem de rdicare cu pistoane ).

Noptiera:

Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 60 cm x latime 38 cm x inaltime 33 cm.

Va rugam sa vizualizati sectiunea produse associate acestui set de dormitor.

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Dimensiuni dulap :Dulap cu doua usi glisante cu Latimea 180 cm x latime 64 x inaltime 215.
Dimensiuni Pat :Pat pentru saltea de 160 cm x 200 cm. Optional ( sistem de rdicare cu pistoane ).
Dimensiuni Noptiera :Noptiera cu un sertar, metabox si fund de pal de 18 mm. Acest corp de mobilier are Lungime 60 cm x latime 38 cm x inaltime 33 cm.
Tip produs :Set dormitor din pal melaminat
Culoare :Pentru confectionarea acestui set de dormitor sau folosit urmatoarele texturi de pal melaminat : H1146; U 156 pe care le regasiti in catalogul ,, Decoruri pal melaminat Egger " disponibil la sectiunea ,,Descarcari"
Material : PAL austriac de 18 mm, Egger. 2 mm cant АBS Rehau
Componenta set : Pat pentru saltea 160/200 , Dulap L180/H215 cu usi glisante. Mecanism german Häfele, Noptiera - 2 buc
Optiuni suplimentareRama de pat (somiere), Fund de pat din PFL, Set sistem de ridicare cu pistoane x 2,
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Daca doriti alte dimensiuni pentru corpurile de mobilier va rugam sa comandati produsele separat pe care le gasiti la ,, Acesorii"
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!!
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Garantie 5 ani .

Recenzii

Nota 
2018-04-27 20:43:55
as vrea alt pat

am nevoie de pat pentru o saltea 180x200 se poate rezolva?

  Nota 
  2018-02-06 15:13:25
  Detalii suplimentare dormitor Vienna

  Acest set de dormitor nu include salteaua, transportul este gratuit oriunde in Romania.

  • 1 din 1 persoane au considerat această recenzie utilă.

  Scrieți-vă părerea!

  Scrieţi o recenzie

  Dormitoare moderne Favorit

  Dormitoare moderne Favorit

  Prin eleganta si rafinament, dormitorul "FAVORIT" este unul din dormitoarele caruia nu-i poti rezista. Fiind realizat tocmai pentru a raspunde dorintelor si nevoilor pentru care a fost creat.

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Produse

  Cele mai cumpărate

  Oferte speciale

  Folow Us

  Produse noi