You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
DORMITOR KING 9851 Mărește
Reduceri!

DORMITOR KING 9851

Produs nou

Informații

O alta solutie interesanta pentru mobilarea casei este acest model de dormitor de culoare alb. Care va poate scoate din incurcatura ori de cate ori este nevoie.
Este vorba aici despre un dormitor care se transforma intr-un loc extrem de elegant si relaxant, mai ales dupa terminarea unei zile intense de lucru.
Tinand cont de toate aceste aspecte, un dormitor elegant asa cum este dormitorul King, reprezinta o optinune de mobilare a unei camere in care spatiul disponibil este unul cel putin generos.
Acest model de dormitor realizat intr-un stil clasic are la baza cele mai moderne si rezistente materiale necesare pentru realizarea unui astfel de ansamblu de corpuri de mobilier.
Este vorba aici despre pal, MDF si sticla. Materiale fara de care acest dormitor nu ar fi fost atat de elegant si fiabil.
Daca dumneavoastra, iubitorii de mobilier de calitate considerati ca dormitorul King este tot ce aveti nevoie pentru obtinerea unui confort optim in propria locuinta, atunci consultati cu incredere maxima oferta WizMag in materie de dormitoare.
Si in cel mai scurt timp posibil veti putea beneficia de cea mai fiabila solutie de mobilare a spatiului disponibil din dormitor, la un pret care sa se poata plia pe posibilitatile oricarui buzunar.

Dimensiuni

Dimensiuni dulap :2542 mm x 580 mm x 2280 mm
Dimensiuni Pat :2340 mm x 2068 mm x 1610 mm
Dimensiuni Noptiera :642 mm x 440 mm x 675 mm
Tip produs :Mobila Dormitor
Material :pal, MDF si sticla
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Masa toaleta: 1500 mm x 500 mm x 1860 mm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Comoda 5 sertare: 770 mm x 450 mm x 1060 mm
Transport:Prin curier

Recenzii

Scrieţi o recenzie

DORMITOR KING 9851

DORMITOR KING 9851

Am afimat in mai multe randuri, ca mobila de culoare alb este o solutie cel putin indrazneata pentru amenajarea unei locuinte. Asa ca designerii de mobilier de interior si-au incercat din nou imaginatia si au reusit sa creeze un dormitor clasic ca si concept, prin confectionarea acestor corpuri de mobilier in culoarea alb. Si iata care este rezultatul!

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi