You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Biblioteca living Sistem Angel CB Mărește
Reduceri!

Biblioteca living Sistem Angel CB

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

Un sistem de mobila de tip modular, asa cum se poate observa din imaginea atasata aici, reprezinta una dintre cele mai simple si utile variante de amenajare a unui spatiu interior, cum ar fi livingul sau sufrageria.
Practic, aici este vorba despre un ansamblu de corpuri de mobilier unite intr-un sistem Angel. Un sistem ale carui detalii fac din fiecare corp de mobilier unul de mare valoare.


Este vorba despre patru corpuri de mobilier realizate din pal melaminat de calitate superioara obtinut intr-o culoare inchisa.
Asa cum se poate observa si din imaginea noastra, aceasta mobila este compusa in partea stanga de existenta unei vitrine, mai exact a unui corp de mobilier de tip soldat.


Acesta este cntinuat cu alte doua corpuri de mobilier unul amplasat in partea inferioara si este folosit si ca suport pentru TV si un alt corp de mobilier suspendat, care este amplasat in partea superioara.


Iar in extremitatea dreapta mobila este formata pe baza unui sifonier cu doua usi batante si un sertar generos in partea inferioara. Astfel incat, per ansamblu, acest sistem Angel sa poata face fata tuturor solicitarilor in cee ce priveste aranjarea la interior si exterior a diferitelor produse si articole de diverse dimensiuni.


Potrivit informatiilor oferite de producator, acest corp de mobilier, sau mai bine zis intreg sistemul are o lungime de 300 cm, cu 200 cm inaltime si 46/56 cm adancime.
Situatie care face ca acest corp de mobilier sa se transforme imediat intr-o solutie de amenajare chiar si a unui apartament de dimensiuni ceva mai reduse.


In consecinta, daca sunteti adeptul unui corp de mobilier ca si cel prezentat in imaginea noastra, atunci nu trebuie sa mai stati pe ganduri.
Mai ales in situatia in care respectivul accesoriu poate fi achizitionat la un pret accesibil.

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs :Mobila pentru living
Dimensiune :Lungime 300 cm / latime 200 cm / Inaltime 46 / 56 cm
Culoare :Conform imagine
Material :Pal melaminat
Componenta set :Conform imagine
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
DisponibilitateAcest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Biblioteca living Sistem Angel CB

Biblioteca living Sistem Angel CB

Un sistem de mobila de tip modular, asa cum se poate observa din imaginea atasata aici, reprezinta una dintre cele mai simple si utile variante de amenajare a unui spatiu interior, cum ar fi livingul sau sufrageria. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi