Living Marta 250 cm

Living Marta 250 cm

Livrare gratuita in 3 zile
899,00 lei
cu TVA Livrare gratuita

Asa cum se observa si din imaginile atasate, modelul de Living Marta 250 reprezinta acel corp de mobilier realizat special pentru asigurarea confortului chiar si la interiorul unei locuinte ceva mai inguste. 

Dincolo de acest aspect trebuie stiut si faptul ca nuantele deschise si pline de lumina, ale palului melaminat joaca un rol deosebit in definirea locuintei per ansamblu.

Prin prezenta acestui model de Living Marta 250 la interiorul locuintei, o serie intreaga de probleme legate de confort si relaxare vor lua sfarsit. 

Livingul este confectionat din pal melaminat. Si contine spatii de depozitare foarte utile atat la interior, cat si la exterior.

Un astfel de model de living Marta pentru casa are lungimea de 250 cm, iar inaltimea de 180 cm. 

Acestea fiind una din conditiile esentiale pentru ca acest model de living sa fie foarte util pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati. Cat si pentru depozitarea la interior si exterior a unor articole textile sau de alta natura. 

Nu trebuie sa uitati si faptul ca un living Marta 250 are si avantajul creat de spatiul tv, care este unul destul de generos! 

Dimensiune :
Lungime 250 cm, Inaltime 180 cm
Culoare :
Conform imagine produs
Garantie
24 luni
Asistenta / Comanda produs
0736 588 777
Brand
WizMag
Detalii pret afisat :
Livrare gratuita oriunde in Romania
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.