Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Biblioteca Glamour moderna Mărește
Reduceri!

Biblioteca Glamour moderna

100329

Livrare gratuita in 3 zile

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Biblioteca pentru living
Dimensiune :300 x 200 x 43/53 cm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Produs din materiale de calitate premium
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Realizata in stil clasic cu caractere moderne
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Design elegant si fiabil
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Realizata in culori diverse
Alte informatii suplimentare despre acest produs 5Un aspect exterior deosebit
Garantie36 luni
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Primitoare si plina de caldura, biblioteca Glamour reprezinta un corp de mobilier conceput dupa anumite idei cu accente clasice. Dar care in esenta, aceasta biblioteca este realizata pe baza materalelor de calitate care sunt puse in valoare printr-un design extrem de interesant.
Pentru obtinerea unui efect deosebit, contrastant si puternic in acelasi timp, biblioteca Glamour a fost realizata intr-o culoare sobra dar de mare efect pentru un astfel de corp de mobilier.
Si pentru ca tot ne aflam la capitolul design, acest model de biblioteca este prevazut cu o vitrina de proportii, cu forme rotunjite, dar si de alte trei sertare de mare efect la al caror acces se face direct si extrem de usor. Biblioteca mai are un loc generos pentru TV, un sifonier extrem de interesant si multe alte corpuri de mobilier necesare pentru depozitarea diferitelor articole sau produse.
Avand in vedere toate aceste amanunte, biblioteca Manhatten surprinde placut ori de cate ori este nevoie, fiind extrem de interesanta si atat de necesara pentru orice tip de locuinta.
Si pentru ca este vorba de un produs WIZ, nu trebuie sa uitam nici faptul ca pretul acestui model de de biblioteca este unul fara concurenta. Ca de altfel si celelalte preturi care insotesc mobilierul de la WizMag.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Biblioteca Glamour moderna

Biblioteca Glamour moderna

Biblioteca Glamour este un at produs de calitate de la WizMag care surprinde extrem de bine, de fiiecare data. Gratie designului ales, cat si a materialelor de clitate din care biblioteca a fost confectionata.
Altfel spus, nu mai stati pe ganduri si contactati imedit reprezentantii WizMag pentru a cunoaste care sunt pasii de urmat pentru a intra in posesia acestui interesant corp de mobilier.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi