You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Biblioteca Lotus Corsico moderna

Produs nou

Informații

Acest model de biblioteca Lotus Corsico este un produs de mari dimensiuni, modern si cu detalii care te fac sa te intorci in timp, in sfera corpurilor extrem de clasice ca si aspect exterior si care pe deasupra te trimit cu siguranta in atmosfera anilor '90.
Insa, datorita materialelor de ultima generatie din care a fost confectionat acest model, biblioteca Lotus Corsico este un produs interesant si extrem de util, fie pentru un apartament fie pentru livingul unei case cu staif.
Aspectul exterior extrem de placut al acestui corp de mobilier este dat tocmai de simetria aproape perfecta a designului aplicat in cazul acestui model de biblioteca pentru living.
Astfel incat, datorita acestei geometrii, biblioteca Lotus Corsico.care este confectionata din pal melaminat se face tot mai apreciata in randul persoanelor trecute usor de cea de a doua varsta.
Cu acestea fiind spuse, biblioteca Lotus Corsico este un corp de moblier foarte interesant pentru persoanele conservatoare carora le este greu sa renunte la multe din lucrurile adunate de-a lungul vietii. Si totodata se bucura de garantia unui produs de inalta calitate si care poate fi obtinut la un pret fara concurenta.

Dimensiuni

Tip produs :Biblioteca pentru living
Dimensiune :290 x 201 x 52 cm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Produs din materiale de calitate premium
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Realizata in stil clasic cu caractere moderne
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Design elegant si fiabil
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Realizata in culori diverse
Alte informatii suplimentare despre acest produs 5Un aspect exterior deosebit

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Biblioteca Lotus Corsico moderna

Biblioteca Lotus Corsico moderna

Acest model de biblioteca Lotus Corsico reprezinta o solutie ideala pentru orice tip de locuinta. Mai ales in situatia in care viitorii proprietari sunt persoane conservatoare si iubitoare de produse de mobilier cu accente clasice.
Dincolo de acest aspect biblioteca Lotus Corsico nu face rabat de la calitate si este un corp de mobilier extrem de fiabil si elegant.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi