You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

BIBLIOTECA ALAN – N

Produs nou

Informații

O biblioteca pentru living realizata prin combinatia a trei materiale de calitate, pal, MDF si sticla este tot ce va puteti dori pentru asigurarea confortului optim din livingul dumneavoastra.
Acest corp de mobilier de mare valoare a fost conceput cu diferite spatii de depozitare tocmai pentru a face fata nevoilor diverse.
Pentru realizarea acestui produs de calitate superioara au fost alese doua nuante, maro si crem. Care printr-o combinatie bine gandita confera aceastei biblioteci un aer mult mai placut pentru orice casa.
Biblioteca are o simetrie bine gandita formata prin unirea celor patru corpuri principale si este compusa dintr-un sifonier, dulapuri de diverse dimensiuni, sertare, nise, o vitrina dar si un generos spatiu pentru TV.
Biblioteca respecta liniile unui design clasic si poate fi incadrata chiar si intr-un apartament de dimensiuni obisnuite.

Dimensiuni

Tip produs :Biblioteca pentru living
Material :Pal, MDF, sticla
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Design elegant si fiabil
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Un aspect exterior deosebit
Transport:Prin curier
Dimensiuni3500 x 2000 x 530 mm

Recenzii

Scrieţi o recenzie

BIBLIOTECA ALAN – N

BIBLIOTECA ALAN – N

Aveti probleme in ceea ce priveste organizarea lucrurilor din proria locuinta? Atunci nu mai stati pe ganduri si achizitionati cu mare incredere acest model de biblioteca compartimentat inteligent atat la exterior cat si la interior, astfel incat sa poata face fata tuturor necesitatilor venite din partea familiei.

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi