BIBLIOTECA MAGNAT

Produs nou

Informații

Biblioteca pentru living Magnat reprezinta un corp de mobilier care se incadreaza cu succes in categoria corpurilor de mobilier pentru care luxul reprezinta un aspect definitoriu.
Avand in vedere faptul ca acest corp de mobilier dispune de dimensiuni cosiderabile, pentru a putea fi pusa in valoare aceasta are nevoie maxima de un spatiu destul de generos.
Biblioteca este confectionata din pal, MDF si sticla combinate inteligent si cu alte materiale de calitate premium. Aspect care face ca acest produs sa fie unul extrem de important si necesar in acelasi timp.
Biblioteca este alcatuita pe baza a cinci corpuri principale care respecta o geometrie bine gandita.
Ca si compartimentare la exterior, aceasta contine doua sifoniere simetrice, un dulap amplasat chiar in centrul bibliotecii, cat si alte doua corpuri pricipale, toate fiind utilate la interior cu spatii generoase de depozitare a diverselor produse. Iar la exterior biblioteca se bucura de utilitatea celor mai importante compartimentari pentru a putea fi pe aceeasi lungime de unda cu fiecre din membrii familiei.
Asa ca, designul elegant imbinat cu elemente clasice aduce un aer nobil acestui model de biblioteca, care la randul ei confera intregii familii linistea si confortul necesar, pe tot parcursul zilei.

Dimensiuni

Tip produs :Biblioteca pentru living
Material :pal, MDF si sticla
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Produs din materiale de calitate premium
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Un aspect exterior deosebit
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Design elegant si fiabil
Dimensiuni386 x 212 x 53,5 cm

Recenzii

Scrieţi o recenzie

BIBLIOTECA MAGNAT

BIBLIOTECA MAGNAT

Acest model de biblioteca eleganta este dedicat clientilor cu o persoanalitate puternica si care fac parte dintr-o anumita categorie socila.
Asta face ca acest corp de mobilier sa se bucure de un respect deosebit din partea celor care se afla in imediata apropiere.

30 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi