Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Masa si fotolii din lemn Wenghe

100016

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Masa si fotolii din lemn
Dimensiune :Masa 90 cm x 90 cm x 110 cm inaltime Fotolii 80 cm x 60 cm x 130 cm inaltime
Culoare :Wenge
Material :Lemn masiv de rasinoase
Caracteristici speciale :Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Finisaj :Lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.
Garantie3 ani conform certificat de garantie.
LivrareTransport WizMag
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Cele mai solicitate corpuri de mobilier pentru gradina, din cele executate de firma noastra sunt reprezentate de aceasta masa si fotolii din lemn Wenghe. 

Pentru realizarea acestor accesorii de mare efect pentru curte sau gradina s-a folosit in mod special lemnul de rasinoase in diferite forme si grosimi.

Asa cum se poate observa si din imagnile atasate aici. 

Din punct de vedere tehnic, aici este vorba despre un model de masa patrata de dimensiuni normale, ca si inaltime. Si a carei suprafata a blatului este realizata in dimensiuni destul de reduse.

Cele patru scaune sunt concepute din scandura, din lemn de brad de 4 cm grosime, cu spatare laterale necesare pentru mentinerea bratelor intr-o pozitie optima si cu diferite nuante, din cele preferate de dumneavoastra. Dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.

Tinand cont de modul in care sunt executate aceste mese si scaune, dumneavoastra puteti opta cu incredere chiar si pentru obtinerea altor produse realizate sub acelasi design.

Pentru toate acestea firma noastra asigura o protectie mult sporita impotriva actinunii agentilor externi, prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

Acesta este motivul pentru care fiecare dintre corpurile de mobilier executate de firma noastra beneficiaza de o protectie mult sporita impotriva intemperiilor. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Masa si fotolii din lemn Wenghe

Masa si fotolii din lemn Wenghe

O masa si fotolii din lemn Wenge, ca cele prezentate in imaginile alaturate reprezinta acele corpuri de mobilier necesare si utile pentru amenajarea unei gradini sau a unei terase.

In special pentru zonele exterioare. 

Aceste corpuri de mobilier sunt realizate din lemn de rasinoase bine finisat. Si ale caror piciare sunt concepute astfel incat acestea sa se fixeze foarte bine in sol. 

24 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi