Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Fotolii din lemn

100020

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Fotolii din lemn
Dimensiune :60 cm x 80 cm x 130 cm inaltime
Culoare :Mahon
Material :Lemn masiv de rasinoase
Caracteristici speciale :Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Finisaj :Lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.
Garantie3 ani conform certificat de garantie.
LivrareTransport WizMag
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Spatiul exterior de care dispuneti in propria curte sau gradina poate fi decorat sau amenajat in functie de preferinte cu diferite corpuri de mobilier de exterior, dupa placul fiecarui client.

Tocmai din acest motiv venim in atentia dumneavoastra cu un model de fotolii din lemn executat din scandura de 4 cm grosime atent finisata.

Si care este protejata impotriva intemperiilor cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. 

Din punct de vedere tehnic, acest model de fotolii din lemn este executat din scandura din lemn de rasinoase rotunjita pe muchii. 

Spre deosebire de scaunele din lemn realizate de firma noastra, aceste modele de fotolii din lemn se definesc prin suprafata spatarului, care este mult sporita, ca si forma.

Asa cum se poate distinge si din fotografiile noastre.  

Iar pentru o buna organizare la nivelul curtii sau al gradinii, respectivele corpuri de mobilier pot fi asociate cu diverse alte fotolii realizate in acelasi design cat si cu alte corpuri de mobilier din lemn de rasinoase. 

Totul poate fi conform dorintelor dumneavoastra, daca si numai daca respectati si un anume sincron cromatic obtinut prin asocierea acestor corpuri de mobilier. 

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Fotolii din lemn

Fotolii din lemn

Acest model de fotolii din lemn de rasinoase confectionat de firma noastra reprezinta doar un punct de plecare pentru executarea altor produse de acelasi fel, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Aici este vorba despre un model de fotolii din lemn al carui design este conceput special pentru a va putea oferi un bun confort in mediul exterior.  

24 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: