You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Garderoba Denis CB

Livrare Gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

Garderoba Denis se integreaza perfect in standardele unui corp de mobilier ideal pentru amenajarea unei locuinte chiar in hol. Si ne referim aici in special la apartamentele sau locuintele al caror spatiu interior este unul nu prea generos ca si volum.
Asa se face ca aceasta garderoba Denis este realizata din pal melaminat de calitate superioara intr-o culoare deschisa. Si este realizat dupa unele dimernsiuni standard.


Ceea ce face ca aceasta garderoba sa aiba 100 cm latime, 201 cm inaltime si 35 cm adancime.
Noul corp de mobilier prezentat aici este conceput pe baza unui cuier de dimensiuni obisnuite, cu pantofar in partea inferioara a acestuia si o oglinda in partea superioara. Acolo unde se regaseste si o polita necesara pentru alte obiecte de dimensiuni ceva mai reduse. 

Altfel spus respectivul corp de mobilier si anume garderoba Denis va poate fi de real succces pentru diverse scopuri. Fie pentru depozitarea incaltamintei, fie pentru diversele articole textile si vestimentare de mai multe dimensiuni.
In forma prezentata garderoba Denis reuseste sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort, cat si de un loc necesar si util pentru depozitarea diferitelor articole de imbracaminte.

Iar daca facem referire la nuanta palului melaminat din care acesta este realizat, putem sustine cu tarie ca respectivul model de garderoba Denis poate intra imediat intr-un bun dialog cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere. Ceea ce inseamna un mare avantaj pentru oricare familie. Care pune accentul pe calitate si care achizitioneaza un astfel de corp de mobilier necesar pentru amenajarea unui hol. Si cum alt fel, daca nu, printr-un pret relativ mic.

Dimensiuni

Detalii pret afisat : Transport Gratuit Oriunde in Romania
Tip produs :Mobilier pentru hol
Dimensiune : Lungime 100 cm / latime 35 cm / Inaltime 201cm
Culoare : Conform imagine
Material :Pal melaminat
Componenta set : Conform imagine
Garantie24 luni
LivrareLivrare prin curier sau transportul wizmag
DisponibilitateAcest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda
Asistenta / Comanda produs 0736-588-777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Garderoba Denis CB

Garderoba Denis CB

Garderoba Denis se integreaza perfect in standardele unui corp de mobilier ideal pentru amenajarea unei locuinte chiar in hol. Si ne referim aici in special la apartamentele sau lcuintele al caror spatiu interior este unul nu prea generos ca si volum.

15 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi