Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pantofar 2 usi 50 cm

Livrare Gratuita in 3 zile.

Produs nou

Informații

Pantofarul este un corp de mobilier destinat special pentru depozitarea incaltamintei.

Un pantofar este ideal pentru zona de hol a apartamentului sau a oricarei locuinte. Acolo unde respectivul corp de mobilier isi poate gasi locul potrivit.

Asa ca, indiferent de cat de multe sertare are un astfel de corp de mobilier, pantofarul se face indispensabil oricarei locuinte.

Tocmai din acest motiv noi incercam sa va prezentam prin intermediul acestor randuri un interesant model de pantofar cu doua usi, la 50 cm latime.

Pantofarul este confectionat din pal melaminat de nuanta deschisa, cu doua sertare suprapuse pe verticala. Si este gandit astfel incat sa ocupe cat mai putin loc. Mai exact, sa poata optimiza foarte bine spatiul disponibil din interiorul holului, cu un corp de mobilier de calitate superioara. Atat prin natura materialelor din care acesta este confectionat, cat si prin natura gradului ridicat de utilizare.

Iar cand luam in considerare si pretul extrem de mic al pantofarului, atunci acesta se transforma imediat intr-o varianta optima de amenajare, chiar si a unui apartament de dimensiuni obisnuite.

Asa ca nu ezitati sa comandati un astfel de pantofar pentru casa si astfel veti putea rezolva o serie intreaga de probleme.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pantofar 2 usi 50 cm

Pantofar 2 usi 50 cm

Orice corp de mobilier, daca este ales cu grija, acesta poate reprezenta un accesoriu ideal pentru orice casa. Mai ales in situatia in care acesta isi dovedeste utilitatea, dincolo de celelalte aspecte.

Asadar comandati cu incredere un astfel model de pantofar cu doua usi, la 50 cm.

15 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi