Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pantofar 3 sertare 50cm

Livrare Gratuita in 3 zile

Produs nou

Informații

Acest model de pantofar cu 3 sertare, de 50 cm reprezinta o alta solutie ideala de mobilare chiar si a unui apartament de dimensiuni ceva mai inguste. Si asta, datorita faptului ca acest corp de mobilier este unul destul de ingust, bine echilibrat si care este alcatuit pe baza a trei sertare suprapuse, in plan vertical.

Pantofarul este un corp de mobilier extrem de interesant datorita celor trei spatii utile de depozitare a incaltamintei, cat si prin modul de optimizare a spatiului disponibil dintr-o incapere.

Dincolo de acest aspect, nu poate fi de neglijata nici culoarea sau nuanta, care face ca acest model de pantofar sa aduca un plus de lumina la interiorul holului.

Corpurile de mobilier de culoare deschisa sunt avantajoase in special pentru apartamentele mai putin generoase ca si spatiu util, sau in cele in care razele soarelui nu-si fac atat de bine simtita prezenta.

Asa ca, in conditiile date, un pantofar cu 3 sertare 50 cm, de culoare deschisa, asa cum este si modelul prezentat aici poate fi o alegere ideala pentru locuinta dumneavoastra. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pantofar 3 sertare 50cm

Pantofar 3 sertare 50cm

Fara discutii, palul melaminat se situeaza cu succes printre cele mai interesante si fiabile materii prime necesare pentru relizarea acestui interesant si util corp de mobilier de mare necesitate pentru orice casa.

Un pantofar cu 3 sertare, de 50 cm este un produs ideal, care poate fi obtinut la un pret acceptabil. Indiferent de nuanta sau culoare.

 

15 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi