You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Pantofar 2 usi 85cm Mărește
Reduceri!

Pantofar 3 usi 85cm

Livrare Gratuita in 3 zile

Produs nou

270 lei

370 lei Inclusiv TVA

-100 lei

Informații

Ca oricare alte corpuri de mobilier pantofarele sunt si ele concepute la dimensiuni, forme si culori diferite. Si nu intamplator, ci pentru a putea face fata tuturor pretentiilor venite din partea clientilor, a consumatorilor.

Acest model de pantofar cu 3 usi si 85 de cm latime vine sa completeze inteligent seria corpurilor de mobilier necesare pentru casa. Si care au fost create special pentru depozitarea produselor de incaltaminte.

Pantofarele, in special cele prezentate de noi sunt realizate din pal melaminat de 18 cm grosime. Sunt elegante si fiabile in acelasi timp. 

Iar pentru o buna orientare in ce priveste alegerea pantofarului ideal pentru casa, noi incercam sa va prezentam in cateva cuvinte acest model de pantofar cu 3 usi. Care face diferenta de celelalte modele anterioare prin cei 85 de cm latime.

Aceasta dimensiune nu face altceva decat sa creeze un spatiu suplimentar necesar pentru depozitarea articolelor de incaltaminte.

Este bine de stiut ca acest model de pantofar poate fi al dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil, daca il comandati de la WizMag. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pantofar 3 usi 85cm

Pantofar 3 usi 85cm

Acordati atentie maxima produselor de calitate superioara oferite de firma noastra. Si astfel va puteti afla in avantaj total.

Numai asa veti putea pune ordine in lucruri. Mai ales in situatia in care un astfel de produs poate fi achizitionat la un pret accesibil. 

15 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi