You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Pantofar 4 usi 85cm Mărește
Reduceri!

Pantofar 4 usi 85cm

Livrare Gratuita in 3 zile

Produs nou

330 lei

430 lei Inclusiv TVA

-100 lei

Informații

Raportul calitate - pret este valabil chiar si in cazul acestui model de pantofar cu patru usi, 85 cm latime. Acesta fiind unul din cel mai interesante aspecte care au capacitatea de a stabili care produs este fiabil si care nu este avantajos.

Tocmai din acest motiv, pantofarul prezentat in randurile ce urmeaza, cat si in imaginea atasata vine sa completeze necesarul de astfel de corpuri de mobilier care au capacitatea de a va fi utile in cele mai neasteptate situatii.

Spre deosebire de modelul anterior, acesta are un sertar in plus. Si este confectionat din acelasi material de calitate, palul melaminat de 18 cm grosime. Si chiar daca acest pantofar este de culoare deschisa, indferent de nuanta, un pantofar repreinta o solutie ideala de optimizare a spatiului disponibil de la interiorul oricarui apartament.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot este mai potrivit pentru locuinta dumneavoastra. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pantofar 4 usi 85cm

Pantofar 4 usi 85cm

Acordati atentie maxima produselor de calitate superioara realizate din pal melaminat. Iar atunci cand vine vorba despre un pantofar de asemenea dimensiuni, atunci si gradul de utilitate al respectivului corp de mobilier se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

15 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi