You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hol Moni

Livrare Gratuita in 3 zile

Produs nou

560 lei

800 lei Inclusiv TVA

-240 lei

Informații

Categoria produselor destinate pentru amenajarea holurilor cat si a livingurilor, la intrarea intr-o casa sau locuinta continua cu acest model de hol Moni, un corp de mobilier bine proportionat si care este utilat la interior cu tot ce este necesar pentru un astfel de corp de mobilier.

Noul produs prezentat aici este realizat din pal melaminat de calitate superioara, in doua culori contrastante.

Corpul de mobilier, este confectionat avand la baza un model de pantofar extrem de generos, cu un sertar elegant si destul de incapator in partea superioara, dar si cu alte caturi extrem de utile in diferite scopuri.

Acest model de hol Moni este utilat si cu un dulap cilindric destul de incapator, extrem de necesar pentru spatiul pentru care a fost conceput.

Si pentru ca aici este vorba despre un corp de mobilier pentru hol sau living, acest model de hol Moni are si o oglinda de calitate destul de generoasa ca si suprafata de reflexie, acesta avand si rolul de creare a senzatiei de larghete a spatiului,acolo unde acesta este insuficient.

Modelul de hol Moni poate fi achizitionat doar de la magazinul virtual WizMag, acolo unde mobilierul este disponibil contra unei sume accesibile oricarui buzunar. Si asta datorita faptului ca WizMag este singurul importator din Romania al acestui produs de mare efect pentru casa.

Dimensiuni

Tip produs :Mobilier pentru hol
Dimensiune :1200 mm lungime / 370 mm latime / 1750 mm inaltime
Material :Pal melaminat
Garantie2 ani de garantie
LivrarePrin curier
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Hol Moni

Hol Moni

Modelul de hol Moni reprezinta una dintre cele mai viabile variante de amenajare a unui hol sau a unui living, si asta datorita faptului caacest produs este realizat din pal de calitate superioara, combinat cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de mobilier din Europa.

Asa ca nu ezitati sa puneti accentul pe eleganta unui astfel de produs de calitate superioara.

15 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi