Pat Poxy cu Tablie Tapitata Wenge cu...

Pat Poxy cu Tablie Tapitata Wenge cu Noptiere si Saltea,140 cm x 200 cm

MOB 7010
1.699,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Pat Poxy cu Tablie Tapitată Wenge cu Noptiere și Saltea, 140 cm x 200 cm - un pat modern și elegant, cu o tablie tapitată în culoarea wenge și noptiere și saltea de 140 cm x 200 cm. Acest pat oferă un design modern și elegant, care se potrivește perfect în orice cameră. Noptierele și salteaua sunt confortabile și oferă un suport excelent pentru somn. Acest pat este ideal pentru a adăuga un plus de stil și confort în orice cameră.
 

Datorita materialelor de calitate superioara din care este executat, acest model de Pat Poxy cu Tablie Tapitata Wenge cu Noptiere si Saltea,140 cm x 200 cm poate sa va ofere tot confortul ecesar. 

Patul este rezistent, fiind confectionat din pal melaminat de culoare wenge. 

Si are capacitatea de a se pune in valore in primul rand cu noptiere sau cu multe alte accesorii pentru casa aflate in imediata sa apropiere. 

Si pentru ca aspectul exterior este foarte important, mai trebuie stiut ca patul este tapitat cu piele ecologica de culoare alb pe tablia superioara. In asa fel incat alaturi de cele doua noptiere, patul reprezinta o idee foarte buna de amenajare a locuintei, la costuri rezonabile! 

Dimensiuni Pat :
140 cm x 200 cm
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat + Saltea + Noptiere
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.