Pat Poxy cu Tablie Tapitata Sonoma cu...

Pat Poxy cu Tablie Tapitata Sonoma cu Noptiere si Saltea,140 cm x 200 cm

MOB 7011
1.699,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Pat Poxy cu Tablie Tapitată Sonoma, cu Noptiere și Saltea, 140 cm x 200 cm, oferă un design modern și elegant, perfect pentru orice dormitor. Acest pat poxy este tapițat cu material de înaltă calitate, care oferă o senzație de confort și durabilitate. Noptierele și salteaua sunt incluse, oferind un plus de confort și stil. Acest pat poxy este ideal pentru a adăuga un plus de stil și confort în orice dormitor.
 

Asa cum se poate distinge si din imaginea reprezentativa, un Pat Poxy cu Tablie Tapitata Sonoma cu Noptiere si Saltea, 140 cm x 200 cm reprezinta o solutie nobila de amenajare a unei camere de odihna. Mai ales in situati in care camera nu este atat de generoasa ca si spatiu interior. 

Patul este tapitat cu piele ecologica de culoare alb doar pe tablia superioara. Este dotat cu saltea si vine insotit si de doua noptiere de culoare stejar sonoma la fel ca si patul. Acesta este realizat din pal melaminat de calitate, iar pentru o rezistenta buna, patul este dublat de jur imprejut la interior.

Din componenta acestuia nelipsind nici traversa de la mijloc cu rol de a sustine cele doua funduri de pat, cat si de a impiedica patul sa se inconvoaie, in  cazul in care persoanele sunt mai solide.  

In aceste conditii patul este fiabil, rezistent si va poate asigura de tot confortul necesar, la un pret acceptbil. 

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si alegeti tot ce este mai bun de pe piata de profil!  

Dimensiuni Pat :
140 cm x 200 cm
Tip produs :
mobila de dormitor
Componenta set :
Pat + Saltea + Noptiere
Transport:
Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.