You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pat Wave

Produs nou

Informații

Pat WAVE

Sunt cateva modele de paturi pentru care designerii au ales sa renunte in totalitate la zonele de colturi, acestea fiind inlocuite cu forme rotunjite, armonioase si care creaza un aspect deosebit intregului ansamblu.

In aceasta categorie de paturi se incadreaza cu succes si patul Wave, la care eleganta este un element definitoriu.

Designul prin care a fost conceput si realizat acest pat este o nebunie de idei care face ca Wave sa fie extrem de confortabil si util. Insa pentru a putea fi pus in evidenta, la justa lui valoare, patul are nevoie de un spatiu generos cat si de o buna armonie cu celelalte obiecte de mobilier.

Acest model de pat Wave este un produs definitoriu al WizMag.ro. Tapitat in intregime, patul dispune de doua tetiere, doua perne decorative ergonomice din spuma poliuretanica si un cadru principal realizat intr-o forma absolut dinamica.

Patul Wave face parte din categoria paturilor care lasa impresia ca leviteaza, iar pe timp de noapte este iluminat cu ajutorul unui sistem inteligent de lumini ambinentale pe baza de leduri, cu posibilitatea de schimbare a colorilor in functie de preferinte.

Noptierele acestui model de pat Wave lipsesc cu desavarsire, in schimb sunt inlocuite de un piedestal de inaltime medie realizat in linii fine, astfel incat sa inlocuiasca cu succes clasicele noptiere, dar care sa nici nu influenteze luxul si nobletea patului.

Nota de eleganta si confort a patului, este amplificata semnificativ si de stratul moale si elastic de poliuretan.

Persoanele care sunt atrase de acest model de pat trebuie sa stie faptul ca patul Wave poate fi achizitionat intr-o varietate larga de culori si vine insotit de o garantie de doi ani.

 

Dimensiuni

Tip produs :Pat dormitor
Alte observatiiPerne ergonomice din spumă poliuretanică
Optiuni suplimentareIluminare LED cu selecție dintre 5 culori
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Еxecutat din pal de 18 mm de la Egger
Alte informatii suplimentare despre acest produs 22 ani garanție
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Varietate largă de culori. Alegeți din Materialele din Catalog

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pat Wave

Pat Wave

Patul Wave este un concept intersant rezultat in urma combinarii unui complex de idei, o nebunie de pat, care se incadreaza cu succes in seria paturilor care dau impresia ca  leviteaza.

 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi