You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pat Relax

Produs nou

Informații

Pat Relax

Acest model de pat Relax a fost conceput astfel incat sa asigure un confort sporit atat in timpul somnului cat si pe timpul desfasurarii diverselor activitatii cum ar fi servirea micului dejun, cititul sau vizionarea unui emisiuni de mare impact. Si asta datorita mobilitatii de care se bucura tablia patului.

Complet tapitat la interior cu un material de poliuretan si la exterior cu un material moale pentru un plus de confort, patul este definit de o tablie tapitata care se poate regla in diferite pozitii, putand fi folosita ca si masuta ideala pentru a servi ceaiul sau cafeaua. Sau poate fi transformata cu aceeasi usurinta in spatar confortabil pentru a putea citi sau poate fi folosita ca sprijin in timpul vizionarii unui film, de exemplu.

Datorita designului folosit pentru realizarea acestui pat, a rotatiei celor trei parti ale sistemului de pana la 180 grade, patul s-ar putea bucura de un real succes daca ar fi amplasat intr-un dormitor larg, de dimensiuni generoare.

Dincolo de acest aspect, patul Relax este confectionat din pal de inalta calitate, fiind un produs WizMag. De asemenea mai dispune si de un mecanism inteligent de ridicare a somierei cu lamele iar in cazul in care este pozitionat intr-un dormitor de mari dimensiuni, atunci patul dispune si de un buzunar in partea superioara a tabliei care poate fi foloit ca si suport ideal pentru depozitarea diverselor articole cum ar fi revistele de exemplu.

 

Dimensiuni

Alte observatiiPat cu mecanism de ridicare și somiera cu lamele
Optiuni suplimentareTăblie tapițată cu rotație în trepte la 180 de grade
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Suport ergonomic – buzunar pentru reviste
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Еxecutat din pal de 18 mm de la Egger
Alte informatii suplimentare despre acest produs 32 ani garanție
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Varietate largă de culori. Alegeți din Materialele din Catalog

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pat Relax

Pat Relax

Acest tip de pat Relax este o idee inovatoare despre cum trebuie sa arate un pat ideal. Atat din punct de vedere al confortului cat si din punct de vedere al stilului inovativ.

 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi