Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

PAT DL1-1

100619

Produs nou

Dimensiuni

Detalii pret afisat :Livrare gratuita oriunde in Romania
Tip produs :Pat
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Saltea: 160 x 200 cm
Transport:Prin curier
Dimensiuni260 x 206 x 101 cm
Garantie36 luni
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Acest model de pat matrimonial reprezinta o solutie optima pentru utilarea oricarui tip de dormitor cu un produs de mare efect.
Acest pat modern pentru dormitor are o forma extrem de interesanta cu ajutorul careia dormitorul dumneavoastra poate fi mult mai util si mai interesant beneficiind in acelasi timp de o buna optimizare a spatiului disponibil din dormitor.
Cum era de asteptat patul este realizat din pal de buna calitate, are dimensiuni destul de mari, astfel incat confortul oferit chiar nu este o problema.
Iar in partea superioara beneficiaza de confortul unei tablii de forma ovala care este extrem de iteresanta in completarea decorului exterior. Patul este insotit si de doua noptiere extrem de interesante prin design si utilitate. Care contribuie destul de bine la conturarea aspectului placut din camera de odihna.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

PAT DL1-1

PAT DL1-1

Iata un pat matrimonial elegant si confortabil care poate fi o solutie optima pentru dormitorul dumneavoastra. Acest pat matrimonial este cu atat mai interesant cu cat acesta este insotit de o tablie la fel de eleganta dar si cu doua noptiere foarte interesante si necesare pentru asigurarea confortului propriu. 

Accesorii

13 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi