PAT MATRIMONIAL MOLTO

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Informații

Din categoria paturilor elegante si de inalta calitate face parte cu succes si acest model de pat ieftin Molto. Un corp de mobilier de inalta definitie al carui aspect exterior este mult amplificat si de contrastul creat de combinatia celor doua culori absolut interesante.
Toate aceste detalii, fie ca este vorba despre culoare, finisaje, textura, dimensini sau decupaje, contribuie extrem de bine la crearea aspectului interesant al acestui pat modern pentru dormitor.
Dincolo de aceste aspecte, patul elegant Molto este extrem de ralaxant atat din punct de vedere al dimensiunilor cat si din punct de vedere al confortului oferit de saltea.
Si pentru ca aici este vorba despre un produs marca Wiz, acest model de pat de calitate poate fi achizitionat la un pret relativ mic, de la WizMag.

Dimensiuni

Tip produs :Pat matrimonial
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Saltea: 160 x 200 cm
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Garantat cel mai bun pret !!!
Transport:Prin curier
Dimensiuni265 x 206 x 103 cm

Recenzii

Scrieţi o recenzie

PAT MATRIMONIAL MOLTO

PAT MATRIMONIAL MOLTO

Acest pat de calitate Molto surprinde placut ori de cate ori este bine pus in valoare in raport cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropriere. Patul este comod, elegant, usor de manevrat, util si extrem de necesar pentru asigurarea unui confort sporit. Iar la WizMag, patul poate fi extrem de accesibil datorita pretului relativ mic.    

Accesorii

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi