Pat pentru dormitor Stilo

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Informații

Stilo reprezinta un alt model de pat matrimonial care are capacitatea de a va oferi un confort deosebit in propria casa. 

Acesta este realizat inteligent pe baza unui cadru din lemn, mai exact din pal de calitate superioara bine tapitat cu un material de piele ecologica sau oricare alt material de stofa recomandat de producator.

Patul este cu atat mai interesant, cu cat acesta este dotat si cu tablie care, la randul ei este complet tapitata cu acelasi material de mare efect. 

Respectivul model de pat este unul de mare efect de dimensiuni destul de generoase, cu fund de pal si cu somiera necesara pentru ridicarea saltelei.

Astfel incat acest pat pentru dormitor Stilo este o reala oportunitate de amenajare a unui dormitor.  Mai ales in situatia in care si spatiul interior este unul destul de mare astfel incat trasficul din respectiva camera sa fie la fel de bine optimizat. 

Iar in ceea ce priveste pretul unui model de pat pentru dormitor Stilo este unul care nu va poate produce palpitatii. 

Dimensiuni

Tip produs :Pat tapitat cu somiera cu ridicare
Dimensiune :La alegere
Culoare :Maro inchis
Material :Tapiterie din piele ecologica.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pat pentru dormitor Stilo

Pat pentru dormitor Stilo

Optati cu incredere pentru obtinerea unui model de pat pentru dormitor Stilo si astfel va veti putea bucura de relaxare maxima.

Si asta datorita faptului ca acest model de pat este unul pentru care suprafata de odihna este destul de generoasa. 

Respectivul model de pat poate fi la fel de elegant, mai ales in situatia in care acesta este asociat cu piese de mobilier din acelasi design.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi