Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pergola cu bancuta si arcada din lemn

100007

Termen de livrare 15 zile

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Pergola cu bancuta si arcada
Dimensiune :60 cm latime x 300 cm lungime x 200 cm inaltime
Culoare :Nuc
Material :Lemn masiv de rasinoase
Caracteristici speciale :Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Finisaj :Lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.
Garantie3 ani conform certificat de garantie.
LivrareTransport WizMag
DisponibilitateIn stoc
Asistenta / Comanda produs0736 588 777

Informații

Respectivul corp de mobilier, pergola cu bancuta si arcada din lemn necesar pentru amenajarea zonelor exterioare reprezinta practic un accesoriu indispensabil din orice curte sau gradina.

Mai ales in situatia in care acesta reuseste sa optimizeze foarte bine spatiul disponibil. Fie ca este vorba despre o curte, gradina sau oricare alt spatiu. Fiind vorba aici chiar si de parcuri, gradini publice, curti interioare sau terase. 

De asemenea este bine de stiut faptul ca respectivul corp de mobilier este unul a caror dimensiuni pot fi adaptate in functie de preferinte si necesitati, care poate fi obtinut la un pret acceptabil.

Si asta datorita faptului ca noi suntem producatori directi de mobilier de gradina. Iar produsele noastre au pereturi de producastor, fara nici un fel de costuri suplimentare.

Acest corp de mobilier de o complexitate medie poate fi decorat chiar si cu diferite modele de gardulete decorative din lamele tip fideluta, in model de patrat sau romb. 

Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, indiferent de natura lor, acest corp de mobilier din lemn este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

De asemenea, culoarea joaca si ea un rol esential in decorarea acestui corp de mobilier. Asa ca este bine de stiut ca aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, din cele peste 20 de nuante disponibile la producator.   

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pergola cu bancuta si arcada din lemn

Pergola cu bancuta si arcada din lemn

Pergola cu bancuta si arcada din lemn reprezinta acel corp de mobilier realizat din lemn de rasinoase.

Obtinut prin imbinarea mai multor aceesorii, cum ar fi: o bancuta confortabila din lemn, doua ghivece pentru flori si o arcada realizata tot din lemn.

Aceasta din urma avand rolul esential de a se transforma in suport ideal pentru sustinerea plantelor agatatoare. 

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi