Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pergola din lemn pentru trandafiri

100021

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Pergola din lemn pentru trandafiri
Dimensiune :60 cm latime x 300 cm lungime x 200 cm inaltime
Culoare :Pin
Material :Lemn masiv de rasinoase
Caracteristici speciale :Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Finisaj :Lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.
Garantie3 ani conform certificat de garantie.
LivrareTransport WizMag
DisponibilitateIn stoc

Informații

Asa cum era de asteptat respectivul model de pergole din lemn pentru trandafiri prezentat aici este conceput atat pentru plantele agatatoare, cat si ca loc ideal pentru odihna si relaxare.

Si asta datorita faptului ca respectivul corp de mobilier este unul destul de generos ca si volum. 

Din punct de vedere tehnic, acest accesoriu este executat din lemn de rasinoase si este compus prin imbinarea mai multor corpuri de mobilier utile pentru spatiul exterior.

Este vorba aici despre o bancuta cu spatar; gardulete decorarive din lamele tip fideluta, din lemn de brad orientate in model de romb sau patrat; doua jardiniere pentru flori cu stalpi principali de sustinere; doua arcade si mai multe traverse.

In forma prezentata, pergola din lemn pentru trandafiri reprezinta un accesoriu de mare efect pentru orice curte sau gradina. Acolo unde se poate face utila pentru desfasurarea mai multor tipuri de activitati.

Si dupa cum se poate observa si din imaginile alaturate aici, pentru amplasarea acestui corp de mobilier a fost executata mai intai o platforma din ciment. Principalul postament necesar pentru sustinerea acestui interesant accesoriu de gradina.

Iar in ceea ce priveste protectia fata de intemperii, modelul respectiv de pergola este realizata prin aplicarea la exterior a mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, indiferent de anotimp pergola isi poate pastra calitatile sale initiale, timp de mai multi ani consecutivi.    

Descărcări

Paletar culori lac

Paletar culori lac pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (16.58M)

Paletar culori vopsea

Paletar culori vopsea pe baza de apa pentru foisoare din lemn, garduri din lemn, terase din lemn, pergole din lemn si mobilier de gradina din lemn

Descărcări (23.27M)

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Pergola din lemn pentru trandafiri

Pergola din lemn pentru trandafiri

Pergola din lemn pentru trandafiri este acel corp de mobilier a carui destinatie speciala este aceea de a optimiza traficul in respectiva gradina.

Si cum altfel, daca nu printr-un bun suport pentru plantele agatatoare.

Dincolo de acest aspect respectivul model de pergola poate fi adaptat cu usurinta pentru desfasurarea diferitelor tipuri de activitati.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi