Saltea 140 cm x 190 cm Nico Lux
Saltea 140 cm x 190 cm Nico Lux

Saltea 140 cm x 190 cm Nico Lux

MOB 1275
Livrare gratuita in 3 zile
570,00 lei
cu TVA Livrare gratuita
Saltea 140 cm x 190 cm Nico Lux oferă un confort luxos și o sprijin excelent. Acest model de saltea este realizat din materiale de înaltă calitate, care oferă o durabilitate excelentă și un somn odihnitor. Saltea este prevăzută cu un strat de spumă de memorie, care se adaptează perfect la forma corpului și oferă un suport ideal. Acest model de saltea este ideal pentru cei care doresc un somn odihnitor și un confort luxos.
 

Recomandam cu incredere modelul de Saltea 140 cm x 190 cm Nico Lux fabricata in Romania. Cu o grosime normala de 21/22 cm.

Sustinem cu tarie acest lucru datorita faptului ca, nu de putine ori produsele romanesti si-au dovedit utilitatea si calitatea lor incontestabila, in cele mai diverse situatii.

Dincolo de acest aspect o astfel de saltea este realizata in urma unei buna combinatii a stratului interior de plasa de arcuri cu spuma poliuretanica aflata pe ambele parti exterioare. 

La randul lor partile de spuma poliuretanica sunt realizate prin imbinarea mai multor straturi de burete de densitati diferite. 

Asa se face ca acest model de saltea are doua fete, pentru vara si pentru iarna. Oferindu-va astfel confortul dorit in fiecare anotimp.  

Tip produs :
Saltea Arcuri cu Spuma
Dimensiune :
140 cm x 190 cm x 20 cm
Culoare :
Conform imagine produs
Garantie
24 luni
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Detalii pret afisat :
Livrare gratuita oriunde in Romania
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: