Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si...
Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si...
Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si...
Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si...
Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si...

Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si memorie x 27 cm

MOB 1423
1.299,00 lei
cu TVA Livrare gratuita

Aceasta este ortopedica si anatomica. Aceasta sustine forma intregului corp si elimina punctele de presiune. Imbunatateste circulatia sangelui la nivelul musculaturii si a intregului corp, inducand astfel un somn profund. Este o saltea de o calitate superioara datorita structurii si topperului prins de aceasta. Structura saltelei este din arcuri Bonell Premium, fiind arcurile cele mai rezistente de acest tip. Superioritatea saltelei consta in arcurile folosite impreuna cu salteluta cu grosime de 3 cm, prinsa cu banda arici de salteaua mare. Aceasta saltea este ideala datorita structurii dar si a inaltimii sale de 27 cm.

Saltea 160 X 200 cm Bela cu topper si memorie x 27 cm oferă un somn confortabil și relaxant. Acest produs are un topper de memorie de 27 cm, care se adaptează perfect la forma corpului și oferă un suport excelent. Acest produs are, de asemenea, un strat superior de spumă de memorie, care oferă un confort suplimentar și un somn odihnitor. Acest produs este ideal pentru cei care doresc un somn confortabil și relaxant.
 

Caracteristici:

  1. Structura saltelei este din arcuri Bonell Premium, realizate din sarma de 2,2 grosime, tratata in camp electrostatic si caracterizate de o rezistenta exceptionala.
  2. Strat generos de vata Minet cu fibre din bumbac care permit o aerisire excelenta.
  3. Strat adaugat de spuma poliuretanica HR cu inaltimea de 3 cm si un strat de Memory Foam de 2 cm grosime.
  4. Topper din spuma poliuretanica, inteligenta, de inalta densitate, perfect silentioasa si care distribuie in mod egal greutatea corpului, eliminand astfel punctele de presiune si relaxeaza musculatura.
  5. Bordura din material special care permite aerisirea structurii, in culoare albastra, adaugata pe toata lungimea si latimea saltelei. Permite circulatia aerului in structura saltelei.
Tip produs :
Saltea Arcuri cu Spuma
Dimensiune :
160 cm x 200 cm x 26 cm
Culoare :
Conform imagine produs
Garantie
24 luni
Asistenta / Comanda produs
Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Detalii pret afisat :
Livrare gratuita oriunde in Romania
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: