Masa cafea WIZ MC-02
Masa cafea WIZ MC-02
Masa cafea WIZ MC-02
Masa cafea WIZ MC-02
Masa cafea WIZ MC-02

Masa cafea WIZ MC-02

100235

Acest model de masa pentru cafea realizata din sticla si metal dispune de un design foarte interesant ceea ce face ca acest produs de mare utilitate sa poata fi amplasat cu aceeasi usurinta atat in sufragerie cat si in living sau bucatarie. 

Doriti o masa cafea ieftina si care sa va fie de mare ajutor in bucatarie sau living? Atunci achizitionati cu incredere acest model de masa din sticla.
Este vorba de un produs robust, bine conceput, cu picioare din metal cromat, cu doua blaturi din sticla care rationalizeaza foarte bine intre ele si cu o stabilitate destul de mare creata intr-un mod inteligent datorita, formei picioarelor.
Este bine de stiut ca aceasta masuta, datorita formei cat si a materialelor din care a fost realizata, se poate incadra foarte bine chiar si in living sau sufragerie. Si asta datorita designului modern sub amprenta caruia a fost realizata.
Fiind vorba despre un produs cu ogreutate destul de mare, clientii WizMag ar mai trebui sa stie si faptul ca pentru protejarea parchetului, acest corp de moilier este prevazut si cu protectii la toate cele patru picioare.

Tip produs :
Masuta living
Dimensiune :
1090 mm X 600 mm X 450 mm
Material :
Sticla + picioare cromate
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1
Design modern
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2
Confectionata doar din materiale de calitate
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3
Fiabila
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4
Potrivita pentru orice living
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.