Masa cafea WIZ MC-14
Masa cafea WIZ MC-14
Masa cafea WIZ MC-14

Masa cafea WIZ MC-14

100246

Masa cafea WIZ MC 14 reprezinta un complex de corpuri de mobilier realizate din sticla metal si piele ecologica. Acestea pot completa foarte bine confortul in orice casa, fiind de mare folos in diverse situatii. 

Daca detineti o locuinta cu spatii bine definite si care sa va permita sa va desfasurati cu mare usurinta activitatile curente de zi cu zi, atunci o masuta din sticla cu tabureti este o alegere extrem de importanta pentru locuinta dumneavoastra.
Pentru a veni cu o solutie viabila in acest sens, WizMag va recomanda un model de masa cafea WIZ MC 14 realizat din metal si sticla, cu patru tabureti tapitati cu piele ecologica.
Acest complex de piese de mobilier realizate in dimensiuni medii este confectionat astfel incat sa asigure un confort necesar cu posibilitatea de optimizare a spatiului din incapere. Si asta pentru ca cei patru tabureti sunt bine mascati de blatul principal din sticla superioara si foarte rezistenta datorita procesului de prelucrare termica. In schimb celalalt blat este complet tapitat cu acelasi material din piele ecologica la fel ca si taburetii si cele patru picioare ale mesei.
Iar ca element superior de inalta definitie sunt cusaturile aplicate pe mterialul din piele ecologica care sunt lasate la vedere. Acestea au o culoare contrastanta tocmai pentru a crea un efect vizual superior pentru intregul ansamblu de mobilier.
Toate aceste elemente de detaliu confera acestui produs de mobilier un aspect deosebit, mai ales atunci cand pretul este unul destul de accesibil oricarui buzunar.
Achizitionati cu incredere de la WizMag acest produs de mare caracter sau oricare alt produs din aceeasi categorie.

Tip produs :
masuta living
Dimensiune :
900 x 900 x 450
Material :
sticla+piele ecologica de culoare neagra
Componenta set :
masuta living cu 4 tabureti + schita de montaj + suruburi
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1
Design modern
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2
Confectionata doar din materiale de calitate
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3
Fiabila
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4
Potrivita pentru orice living
Grosime Sticla
6mm
Transport:
prin curier
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.