Masa cafea WIZ MC-41
Masa cafea WIZ MC-41
Masa cafea WIZ MC-41
Masa cafea WIZ MC-41
Masa cafea WIZ MC-41
Masa cafea WIZ MC-41

Masa cafea WIZ MC-41

100265

Daca va aflati in situatia de a achizitiona o masa din sticla pentru cafea, fara indoiala ca acest produs extrem de interesant poate raspunde pozitiv din toate punctele de vedere. Asigurand astfel un  confort optim in oricare locuinta. 

Sticla neagra si mata este bine pusa in valoare prin cele doua blaturi ale mesei pentru cafea care este definita de un pret extrem de accesibil in raport cu calitatea acesteia. Acest model de masa pentru cafea este un produs extrem de elegant care asigura un confort optim pentru orice incapere.
Simplitatea prin care a fost conceput acest corp de mobilier face ca modelul nostru de masa pentru cafea sa fie unul foarte solicitat dupa cum arata vanzarile din ultimii ani.
Asa ca nu mai stati pe ganduri si achizitionati cat mai curand posibil un astfel de corp de mobilier rezistent si extrem de interesant pentru locuinta dumneavostra.
Prin WizMag, acest corp de mobilier poate ajunge in posesia clientilor in cel mai scurt timp posibil, astfel incat achizitionarea acestuia sa reprezinte o joaca pentru oricare din clientii WizMag.

Tip produs :
Masuta living
Componenta set :
masuta living + schita de montaj + suruburi
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1
Design modern
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2
Confectionata doar din materiale de calitate
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3
Fiabila
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4
Potrivita pentru orice living
Grosime Sticla
8 mm
Transport:
prin curier
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.