Masa cafea WIZ MC-44
Masa cafea WIZ MC-44
Masa cafea WIZ MC-44

Masa cafea WIZ MC-44

100268

Sunteti o persoana optimista si cu orizonturi largi deschise? Atunci cu siguranta ca veti aprecia maxim acest model de masa pentru cafea. Care este un corp de mobilier ieftin si perfect util pentru mobilarea oricarei case. 

Iata un model interesant de masa cafea, realizata intr-un design absolut ingenios pentru un astfel de corp de mobilier. Si asta, datorita formei alese cat si datorita materialului din care aceasta este confectionata.
Masa cafea WIZ MC 44 dispune de un design interesant si o forma mai putin obisnuita folosita pentru construirea unui astfel de corp de mobilier.
Pe langa spatiul de lucru, masa cafea WIZ mai dispune si de un spatiu interesant pentru depozitarea diverselor articole de papetarie, ziare, carti, reviste. Dar si de o rezistenta si un echilibru bine definite pentru un astfel de corp de mobilier.
Asadar corpul de mobilier iese din sfera acestor produse, referitor la cum ar trebui sa arate o astfel de masa cafea, datorita formei mai putin obisnuite. Ceea ce inseamna ca masa cafea WIZ MC 44 reprezinta cu siguranta un produs care va fi apreciat in special de persoanele cu viziuni largi in ceea ce priveste mesele pentru cafea.

Tip produs :
masuta living
Dimensiune :
1100 mm x 600 mm x 350 mm
Material :
sticla+metal cromat+stofa
Componenta set :
masuta living + schita de montaj + suruburi
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1
Confectionata doar din materiale de calitate
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2
Design modern
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3
Fiabila
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4
Potrivita pentru orice living
Transport:
prin curier
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.