You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Dulap cu 3 usi glisante WIZ 0053

Produs nou

Informații

Palul melaminat de 18 mm este pus in valoare prin confectionarea acestui model de dulap cu trei usi culisante.

Clasic prin culoare si decor, acest model de dulap pentru hol sau dormitor este extrem de modern datorita modului prin care realizeaza accesul la spatiul interior.

Asa ca, acest model de dulap cu trei usi culisabile este un produs superior, care poate fi comandat chiar si cu doua usi culisante, in functie de necesitati.

Dincolo de acest aspect, dulapul cu trei usi este un produs de mare caracter care asigura un spatiu optim pentru depozitarea celor mai diverse articole textile sau de alta natura.

Iar atunci cand culoarea este un impediment in alegerea dulapului cu trei usi, acesta poate fi comandat in diverse nuante si texturi astfel incat sa fie mult mai atractiv.

Cat despre utilitate nici nu mai poate fi vorba, pentru ca acest corp de mobilier este extrem de interesant datorita designului cat si volumelor.

Iar prin intermediul WizMag accesul la un astfel de corp de mobilier este extrem de rapid si usor. 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Dulap cu 3 usi glisante WIZ 0053

Dulap cu 3 usi glisante WIZ 0053

Dulapul cu trei usi culisabile este un corp de mobilier de mare valoare atunci cand este vorba despre optimizare. Atat a spatiului din incapere cat si a spatiului disponibil pentru depozitarea diverselor produse vestimentare.  

30 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi